Saçımla tenimin uyumsuzluğu

bence size yakismis. soylemeden edemeyecegim... sizde cok bir Aysenur tipi de var. bence yani :) sevgiler

Gözler yarım kalsa da ben beğendim alışmak biraz zaman alabiliyor özellikle açıktan koyuya geçişlerde

Hacı sakir ve saç kremi
İkinci yöntem şampuana karbonat atıp on dk beklemek yıkamak..
Üç seferde kesin sonuç olue

Saçlarınızda anormal bir şey yok gayet uyumlu olmuş. Ama gözleriniz beni benden aldı

Siyah saçtan neden ölesiye korkulur anlamam Uzak doğunun en popüler saç renklerinden. Ve çok asil duruyor saçı sağlıklı ve bakımlı gösteriyor.
Bence çok yakışmış eğer değiştirirsen saçını çok yorarsın bir süre kullan zaten akacaktır. Eski renk yansımalarını vericek.

Valla bir haftada o kadar alıştım ki şuan çok güzel görünüyo gözüme hatta aktıkça üzülüyorum

Valla bir haftada o kadar alıştım ki şuan çok güzel görünüyo gözüme hatta aktıkça üzülüyorum

Evet evet çok güzeldir favorim koyu saçlar bende severim hatta saçım şuan koyu kahve rengi.
Çünkü direkt siyah çok yapay renk yapıyor en iyisi koyu kahve yapmak doğal bir siyah oluyor.
Yüze canlılık veriyor koyu renkli saçlar

Evet benimki de biraz aktı ve şuan koyu kahveye döndü. Çok memnumum bu halinden. Sarı tonları soluk gösteriyor insanı

Siyah dan asla vazgecmem kahve rengi yapmiştim birgün esmer biriyim kumral yakiştiramadim tekrardan siyah oldum
Ama siyah cok yakişmiş sizi maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…