- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
-
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Kaşım saçıma göre daha açık koyu kahve diyebilirim ama saçımla uyumlu olsun diye onu da kalemle dolduruyorum uyumsuzluk görünce bana geliyolarSiyah bence herkeste aynı etkiyi yapıyor, ben de kara fatmaya benzedim diye dolanmıştım ortada bi süreyakışmış size, kaşınızı göremedim ama o da siyahsa 1-2 ton açarak yüzünüzü yumuşatabilirsiniZ
Ay yok saç kaş aynı ton dönemi geçti ya gelmesinlerKaşım saçıma göre daha açık koyu kahve diyebilirim ama saçımla uyumlu olsun diye onu da kalemle dolduruyorum uyumsuzluk görünce bana geliyolar
Doğru herkes böyle diyor genelde. Gözlerimi kapattım fotoda fakat yüze sert bir ifade kattığını da söylüyorlar. Ama o bakışla alakalı benceGöz alışınca siyahtan vazgeçemiyorsun. Ben siyahı açtıktan sonra önce sarı sonra karamel en sonra kahveye döndüm ama aklım hala siyahta. Tek korkum tekrar sıkılırsam dönemem diye. Çünkü saçımı çok yıpratan bir süreçti, kalçanın altındaki saçı omzuma kadar kesmek zorunda kaldım
Ben bi 5 yıl geriden geliyorum sanırımAy yok saç kaş aynı ton dönemi geçti ya gelmesinler
Ben sana göstereyimDoğru herkes böyle diyor genelde. Gözlerimi kapattım fotoda fakat yüze sert bir ifade kattığını da söylüyorlar. Ama o bakışla alakalı bence
Açık buğday bence.Bu kızın neresi esmer?
Barbie ondan daha koyu tenli foto atmıştı bi defaAçık buğday bence.
Aaaa iyi düşün ve karar verBugün ben de saçımı siyaha boyayacam hadi bismillah.Bilerek hafta sonuna denk getirdim ki dersimin olduğu güne kadar birkaç kez yıkarım açılır oturur diye. Gazam mübarek ola.
bence de . Ben de tam çözemiyorum ama bu tatilden sonraki yanmış halim. Biraz daha açılıyor kışın rengimAçık buğday bence.
Siyah saç insanı daha küçük gösteriyor bence ve doğal duruyor en azından. Turunculaşma derdiymiş oymuş buymuş olmuyor.Aaaa iyi düşün ve karar ver
Niye öyle diyon hanfendi.Bence yakismis ben beğendim siyah saç zaten esmerlerde havalı oluyor.Beyaz tenlilere sert ifade katıyor.
Dün saçımı gören bi arkadaşım yapay duruyor dedi. Daha yenş boyandığı için sanırım. Resimde nasıl bilemem ama yakından daha da siyahSiyah saç insanı daha küçük gösteriyor bence ve doğal duruyor en azından. Turunculaşma derdiymiş oymuş buymuş olmuyor.Kendimi bunlarla teselli ediyorum
Beyaz tenlilere yakışıyor bence de . Aşırı ruh gibi beyaz değilse tabiNiye öyle diyon hanfendi.Bence beyaz tenlilerin tenini ortaya çıkarıyor ve yakışıyor.
Bir iki yıkamada düzelir.Dün saçımı gören bi arkadaşım yapay duruyor dedi. Daha yenş boyandığı için sanırım. Resimde nasıl bilemem ama yakından daha da siyah
Niye öyle diyon hanfendi.Bence beyaz tenlilerin tenini ortaya çıkarıyor ve yakışıyor.
Mavi siyah da çok çabuk akıyor diyorlar boyayanlarBen siyah saçı severim.Doğal olanı mavi siyah gibi renkleri sevmiyorum.
akmaz geçmiş olsunArkadaşlar bugün bir çılgınlık yapıp saçımı siyaha boyadım ve şuan çok pişmanim kömür karası oldudaha önce açık kahveydi kızıl yansımalar gitsin diye siyaha boyadım. tenimle uyumsuz gibi geldi bana nasıl akar bu boya? Foto ekliyorum ten rengimle uyumsuz mu sizce?