- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
-
- Konu Sahibi Mavikelebenk
Çok teşekkür ederim benim gözüm alışamdı sanırımGüzel durmuş bence
Benim boyamadan önce baya kızıllık vardı o yüzden garip geldi şuan sanırımSokakta bu ten ve saç renginde binlerce insan var. Bence de normal duruyor.
UmarımZamanla gözünüz alışacaktir.
Nasıl mesela daha nude tonlarda mıDaha farklı tonlarda makyaj yapsan bence sorun çözülür
Bence yakismis ben beğendim siyah saç zaten esmerlerde havalı oluyor.Beyaz tenlilere sert ifade katıyor.Arkadaşlar bugün bir çılgınlık yapıp saçımı siyaha boyadım ve şuan çok pişmanim kömür karası oldudaha önce açık kahveydi kızıl yansımalar gitsin diye siyaha boyadım. tenimle uyumsuz gibi geldi bana nasıl akar bu boya? Foto ekliyorum ten rengimle uyumsuz mu sizce?
Siyahı kolay kolay akıtamazsınız. 3 4 sene siyah kullandım, sıfırdan saçlarımı açtırmak zorunda kaldım.Arkadaşlar bugün bir çılgınlık yapıp saçımı siyaha boyadım ve şuan çok pişmanim kömür karası oldudaha önce açık kahveydi kızıl yansımalar gitsin diye siyaha boyadım. tenimle uyumsuz gibi geldi bana nasıl akar bu boya? Foto ekliyorum ten rengimle uyumsuz mu sizce?
Bu kızın neresi esmer?Bence yakismis ben beğendim siyah saç zaten esmerlerde havalı oluyor.Beyaz tenlilere sert ifade katıyor.
Fotoda biraz daha açık çıkmış ama buğday tenliyim galibaBu kızın neresi esmer?
AyyySiyahı kolay kolay akıtamazsınız. 3 4 sene siyah kullandım, sıfırdan saçlarımı açtırmak zorunda kaldım.
Gözüm alışmayınca bana güzel gelmiyor nedenseGüzel olduğunu biliyorsun hadi itiraf et
Dip geldikçe koyu kahve vur, saçın uzadıkça kahveye dönerAyyyhep böyle kömür karası gibi devam yani
O da baya zaman alır tabi .. neyse kullanacağız artık bir süreDip geldikçe koyu kahve vur, saçın uzadıkça kahveye döner
Göz alışınca siyahtan vazgeçemiyorsun. Ben siyahı açtıktan sonra önce sarı sonra karamel en sonra kahveye döndüm ama aklım hala siyahta. Tek korkum tekrar sıkılırsam dönemem diye. Çünkü saçımı çok yıpratan bir süreçti, kalçanın altındaki saçı omzuma kadar kesmek zorunda kaldımO da baya zaman alır tabi .. neyse kullanacağız artık bir süre