• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saçımla başım dertte ..

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
kızlar merhaba saçlarım uzun ince ve çabuk yağlanıyor.şimdiye kadar bir çok şampuan denedim (john frieda , klorane ,fruit kicks ,hayashi ,organix,down under naturals bunların dışında market şampuanlarından pantene,dove,syoss,gliss,elseve,loreal) hepsini kullandım ve hiçbirinden sonuç alamadım.saçı ağırlaştırmayan bakım yapan şampuan ve bakım önerileriniz var mı bunlar dışında ? kendim uzun ve bakımsız saç görsem eleştirirm ama benimde öyle oluyor çok sıkıldım artık.

$images.jpg
kızlar merhaba saçlarım uzun ince ve çabuk yağlanıyor.şimdiye kadar bir çok şampuan denedim (john frieda , klorane ,fruit kicks ,hayashi ,organix,down under naturals bunların dışında market şampuanlarından pantene,dove,syoss,gliss,elseve,loreal) hepsini kullandım ve hiçbirinden sonuç alamadım.saçı ağırlaştırmayan bakım yapan şampuan ve bakım önerileriniz var mı bunlar dışında ? kendim uzun ve bakımsız saç görsem eleştirirm ama benimde öyle oluyor çok sıkıldım artık.

birde bunu dene canımm :34::34:

Ben doa kozmetiğin şampuanı ve toniğini kullanıyorum canım...Şiddetle tavsiye ederim..Dene gör derim..Saç neredeyse 4-5 gün yağlanmıyor...

saçını sık yıkıyorsan şayet, çabuk yağlanır. bunun düzelmesi için mesela hergün yıkanan saçı 3 günde bir yıkamaya başlayacaksın. böylece saçın eski dengesine kavuşacak ve sık yağlanmayacak..

$shampoo_sedolin.jpg

Birde bunu dene istersen. Benimde saçlarım çok çabuk yağlanıyor ve hangi şampuanla yıkasam arınmıyordu.
Doktora bunu söylediğimde bana bu şampuanı önerdi. O gün bugündür hep bunu kullanıyorum çokta memnunum.
Büyük boy fiyatı 22,5 tl bu arada.

Canım kullandım demişsin ama acaba başka çeşidini kullanmış olabilir misin?:26:

Ben de aynı durumdaydım, Pantene Aqua Light ı kullanıyorum 3 ay kadar bi zamandır.Diğerleri ile alakası yok resmen... Ve artık düzleştirici, maşa vs de kullanmıyorum o kadar güzel duruyoki :)))

Canım kullandım demişsin ama acaba başka çeşidini kullanmış olabilir misin?:26:

Ben de aynı durumdaydım, Pantene Aqua Light ı kullanıyorum 3 ay kadar bi zamandır.Diğerleri ile alakası yok resmen... Ve artık düzleştirici, maşa vs de kullanmıyorum o kadar güzel duruyoki :)))

canım bende aqua light kullanmıştım :D ne güzel sen çözüm bulmuşsun benim çok sönük duruyo hacimsiz of of.

aynı sorun benim de başımda var malesef saçlarımı gün aşırı yıkamam gerekiyor;Hani evden çıkmasam yağlı saçlarla durayım desem. Pazar gecesi yıkadım dün iyiydi ama bugün çok ağırlaştı. Bir de ben huylanıyorum sanki kaşınıyor filan.. Aqua light ı ben de kulllandım ilk başlarda iyiydi ama artık o da fayda etmiyor; diğer şampuanları deneyim bir de...

aynı sorun benim de başımda var malesef saçlarımı gün aşırı yıkamam gerekiyor;Hani evden çıkmasam yağlı saçlarla durayım desem. Pazar gecesi yıkadım dün iyiydi ama bugün çok ağırlaştı. Bir de ben huylanıyorum sanki kaşınıyor filan.. Aqua light ı ben de kulllandım ilk başlarda iyiydi ama artık o da fayda etmiyor; diğer şampuanları deneyim bir de...

evet elimi saçıma bir atıyorum yapışmış yağlı kaşınıyo of.

canım bende aqua light kullanmıştım :D ne güzel sen çözüm bulmuşsun benim çok sönük duruyo hacimsiz of of.

Canım belkide kurutma şeklinde vs sorun vardır ? Görümceciğim söylemişti, saçlarımı sadece banyoda taramamı, çıkınca 1 havlu iyice suyunu alıp başka bir havlu ile sarıyorum, çok hafif nemi kalana kadar... Bunlara ek olarak da yıkama dışında ağırlaştıracak jole, sprey, köpük, briyantin vs de kullanmıyorum. Düzleştirici, Maşa ve fönü (kurutma da dahil) bıraktığımdan beri saçlarımla aşk yaşıyorum diyebilirim, damat bey de farkında bu değişimin :78:

Evde saç toplama şeklimi de tamamen değiştim, her uyandığımda yapışık haldeydi ve yıkamam şarttı...:50: Kafamı öne eğip, saçlarımı tepeden tutuyorum rahat bir tokayla, gevşek biçimde topluyorum, Ertesi günde ytıkamadan kullanabiliyorum böyle olunca :17:

iyi günler arkadaşım bir ara benim saçlarımda da vardı yaglanma sorunu en son çözümü clear men de buldum bayan serisi şuan hiç yağlanmıyor artık birde saçlarını hergün yıkama bir gün yıka bir gün yıkama benim erkek kardeşim var o günde 3 kere yıkardı resmen saclarını onda da yağlanma çoktu oda clear menin erkek serisini aldı onunda şimdi artık bir sorunu yok birde saç düzleştirici yada şekillendirici gibi aletler saçlara çok zarar veriyormuş

iyi günler arkadaşım bir ara benim saçlarımda da vardı yaglanma sorunu en son çözümü clear men de buldum bayan serisi şuan hiç yağlanmıyor artık birde saçlarını hergün yıkama bir gün yıka bir gün yıkama benim erkek kardeşim var o günde 3 kere yıkardı resmen saclarını onda da yağlanma çoktu oda clear menin erkek serisini aldı onunda şimdi artık bir sorunu yok birde saç düzleştirici yada şekillendirici gibi aletler saçlara çok zarar veriyormuş
canım evet düzelştiriici zaten hiç yapmıyorum saçlarım iyice kafama yapışıyor ama maşa en azından hacimli gösterdiği için hoşuma gidiyor onu yapmak istiyorum yoksa incecik ve az saçlarım bide yaglanınca yapışıyor kafama.deniyim o zaman ben clearı.evet ben eskiden 2 günde 1 yıkardım artık gunde 1 yıkama ihtiyacı hissediyorum yıkamazsam ertesi gün kendimi pis hissediyorum.

Back