Saç Rengi ve Saç Boyama saçımla başım dertte hanımlar:)

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
merhaba arkadaşlar saçımı siyahtan açtırdım en alttaki renge boyandı.acık kumralmış ama kızıllı bşey oldu herzamanki kuaför yalanı yıkadıkca güzelleşir renk oturur.dayanamadım 10.1 palette küllü acık sarıya boyadım bu renk oldu bu renkte cok kötü hiç begenmedim bana ara renkler yakışmıyor.sacımın sarı olması için ne yapmalıyım sinir oldum esimde begenmedi bu rengi bi yol gösterin lütfen .tekrar acmadan olmazmı boyayla açılmazmı.

Şu son rengi ben beğendim canım çok hoş olmuş bence bakırlık var hafiften sanırım ama sarıdan daha güzel durmuş gibi geldi. Tenine çok iyi gitmiş.

Son resim ilk rengiydi.boyayınca acıldısarımsı oldu ama sarı degil

şu an sarıya boyiyim dersem biraz koyu bir sarı tutar. o yüzden biraz bekle boya iyice aksın rengi açılsın. böylelikle daha açık bir sarı elde edersin.

ama zaten saçını açtırsan da saçında çok bekletmezler saçının rengi açık zaten. çok da yıpranma olmaz. bence eşin de beğenmemiş madem git açtır istediğin renge boyat.

Merhabalar umarım yardımcı olursunuz çünkü çoz zor durumdayım yaklaşık 5 ay önce ilk defa açıcı kullanılarak boyama işlemi yapıldı karamele boyandı bu şekilde ama saç yaklasik bir ay sonra resmen sarı oldu ve beyaz tenli olduğum için bana yakşmadı.Sonra tekrar bakır rengin ağırlıklı olduğu bı renge boyattım ama yaklaşık iki hafta sonra uçlar yine sarı oldu ne yapsam sarı oluyo çok kötüyüm hangi renge boyasam saçım artık koyu karamel ya da bakır tonları gibi olur lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

cila yaptir boyattiktan sonra canim renk akmasin sariya donmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…