barcelino saç bakım yağı kullanıyorum haftada bir, birde bioxin şampuanım var gayet güzel saçlarım kim görse beğenir :)
Ben başlıyımHaftada 2-3 kez 22çeşit yağ olan karışım kullanıyorum(aktarlarda mevcut) nerdeyse yarım gün başımda tutuyorum. Duştan sonra saç uçlarına gliserin yağı kullanıyorum . Sinameki badem yağına başlıycam ama evigen bemiks ampul farkedermi bilmiyorum yoksa ikisindemi kullansam Saç bakım maskesi bakım kremleri kullanıyorum sanırım bukadar .
saçımı duştan çıkmadan 5 dakika önce kovaya su doldurup yarım su bardağı sirkeyi boşaltıyorum. saçımı onunla yıkıyorum. daha sonra bol su ile duruluyorum. parlak ve yumuşak kalmasını sağlıyor. tavsiye ederimm
okadar uğraşsam kafam nası olurdu bilmiyorum
benimde kurutma sonrası kullandığım bir krem var okadar sinemaki kürünü uygulayacaktım ama üşendim hem saçımda uzun yeterince acelem yok oyüzden haftada bir bakım yetiyor :)
Sirkeli suyla duruluyorum ama daha sertleşiyo gibi geliyor bana?
Ben durularken suyla karıştırıp yıkıyorum ama sert oluyor bakalım miktar ayarlayamıyorum sanırım
barcelino saç bakım yağı kullanıyorum haftada bir, birde bioxin şampuanım var gayet güzel saçlarım kim görse beğenir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?