• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçımıza Yaptığımız Bakımlar ?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri
barcelino saç bakım yağı kullanıyorum haftada bir, birde bioxin şampuanım var gayet güzel saçlarım kim görse beğenir :)

Ben başlıyım :9: Haftada 2-3 kez 22çeşit yağ olan karışım kullanıyorum(aktarlarda mevcut) nerdeyse yarım gün başımda tutuyorum. Duştan sonra saç uçlarına gliserin yağı kullanıyorum . Sinameki badem yağına başlıycam ama evigen bemiks ampul farkedermi bilmiyorum yoksa ikisindemi kullansam:17::77: Saç bakım maskesi bakım kremleri kullanıyorum sanırım bukadar .:15:

saçımı duştan çıkmadan 5 dakika önce kovaya su doldurup yarım su bardağı sirkeyi boşaltıyorum. saçımı onunla yıkıyorum. daha sonra bol su ile duruluyorum. parlak ve yumuşak kalmasını sağlıyor. tavsiye ederimm :61:

Ben başlıyım :9: Haftada 2-3 kez 22çeşit yağ olan karışım kullanıyorum(aktarlarda mevcut) nerdeyse yarım gün başımda tutuyorum. Duştan sonra saç uçlarına gliserin yağı kullanıyorum . Sinameki badem yağına başlıycam ama evigen bemiks ampul farkedermi bilmiyorum yoksa ikisindemi kullansam:17::77: Saç bakım maskesi bakım kremleri kullanıyorum sanırım bukadar .:15:

okadar uğraşsam kafam nası olurdu bilmiyorum :D
benimde kurutma sonrası kullandığım bir krem var okadar sinemaki kürünü uygulayacaktım ama üşendim hem saçımda uzun yeterince acelem yok oyüzden haftada bir bakım yetiyor :)

şampuanladıktan sonra saç kremi sürüp duruluyorum,çıkınca gliss sıvı saç kremi uyguluyorumm taradktan sonra uçlarına bebe yağı sürüyorumm ayrıca saç maskesi olarak glissin sarı kutudaki maskesini ve bioponu öneririm sert saçlar için..

saçımı duştan çıkmadan 5 dakika önce kovaya su doldurup yarım su bardağı sirkeyi boşaltıyorum. saçımı onunla yıkıyorum. daha sonra bol su ile duruluyorum. parlak ve yumuşak kalmasını sağlıyor. tavsiye ederimm :61:

Sirkeli suyla duruluyorum ama daha sertleşiyo gibi geliyor bana?

okadar uğraşsam kafam nası olurdu bilmiyorum :D
benimde kurutma sonrası kullandığım bir krem var okadar sinemaki kürünü uygulayacaktım ama üşendim hem saçımda uzun yeterince acelem yok oyüzden haftada bir bakım yetiyor :)

Tatlım bunları yapmasam keçe gibi olurdu saçlarım:14: anca toparlıyor uzun olduğu için kıyamıyorum keşke tek bi ürünle yumuşak parlak saçlarım olsa:31:

ben yumurta sarisi,limon ve az yag karistirip sürüyorum sacima. süper oluyorr herkese tavsiye ederim.
ve sampuanimin icine sarimsak rendeledim her sacimi yikadigimda onla yikayip sonra baska sampuanla yikiyorum.

schwartzkopf un gliss ürünleri kesinlikle çok başarılı saçlarım çok zayıf olduğu için hiç uzatamazdım hemen kırılırdı gliss gerçekten çok iyi geliyor ve de fiyatı çok makul kuaförlere gidip 100 milyon bayılıp ürün satın almanıza hiç gerek yok derim..

Back