• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Saçimin yipranmamasi için kaç derecede düzleştirmeliyim

dakay_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2008
10
0
86
37
Adana
Arkadaşlar philips saç düzleştirici kullaniyorum,saçlarim kivirciğa yakin,kaç dercede düzleştirmem daha doğru,kullananlarin önerilerini bekliyorum...

ben braun un saç maşasını kullanıyorum, hem düzleştirme yapıyorum hem de kalın bukle.... 5 tane ısı ayarı var kaç derece olduğu üzerinde yazmıyor ama ben 3. ısı ayarını kullanıyorum... böylelikle saçım zarar görmüyor...

ben braun es2 ile 170 derecede düzleştiriyorum saçlarımı. haftada 2 3 kere kullanınca kırılıyor tabi haliyle. ayda 1 uçlarından kestiriyorum azcık.

duzlestırıcı ıle nasıl bukle yapılıyor
benimki düzleştirici değil... kalın bukle yapıcı... saçımı arasına sokuyorum, lıvırmadan direk aşağı indiriyorum düz de oluyor saçım.... yanii iki amaçlı kullanabiliyorum...

Canım walla ben de philips saç düzleştirici kullanıyorum son ayarda yani 205 te anca dümdüz oluyo saçlarım da öyle fazla yıpranma olmuyo az nemli olunca saçlarım çok dalgalı kıvırcık birazda o yüzden gamyoncuiremsu

Canım walla ben de philips saç düzleştirici kullanıyorum son ayarda yani 205 te anca dümdüz oluyo saçlarım da öyle fazla yıpranma olmuyo az nemli olunca saçlarım çok dalgalı kıvırcık birazda o yüzden gamyoncuiremsu

offf 205 mi benimde philips saç düzleştiricim 140 gördüm en son. 200 lerde çok yanar kırılır.

Back