Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç ŞekillendiricilerSaçimin yipranmamasi için kaç derecede düzleştirmeliyim
ben braun un saç maşasını kullanıyorum, hem düzleştirme yapıyorum hem de kalın bukle.... 5 tane ısı ayarı var kaç derece olduğu üzerinde yazmıyor ama ben 3. ısı ayarını kullanıyorum... böylelikle saçım zarar görmüyor...
benimki düzleştirici değil... kalın bukle yapıcı... saçımı arasına sokuyorum, lıvırmadan direk aşağı indiriyorum düz de oluyor saçım.... yanii iki amaçlı kullanabiliyorum...
Canım walla ben de philips saç düzleştirici kullanıyorum son ayarda yani 205 te anca dümdüz oluyo saçlarım da öyle fazla yıpranma olmuyo az nemli olunca saçlarım çok dalgalı kıvırcık birazda o yüzden gamyoncuiremsu
Canım walla ben de philips saç düzleştirici kullanıyorum son ayarda yani 205 te anca dümdüz oluyo saçlarım da öyle fazla yıpranma olmuyo az nemli olunca saçlarım çok dalgalı kıvırcık birazda o yüzden gamyoncuiremsu