Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın yarısı açık yarısı koyu renk oluyor lütfen yardım!!!

kestirene kadar kurtulamıcaz bellki tatlım ama kestrmicem varsn böle kalsın zaten saçım cok zor uzuo ve su anki kesimi katlı napiim ben memnunum beğenmeyen küçük oğluna almasın :lepi:

ya aynı dert bendede var..bugün voilanın çikolata kahvesine boyadım aralarında koyu kahve diğer kısımlar açık kahve gibi görünüo...annem güzel olduğunu söylesede ben memnun kalmadım..vital boya da o sorun olmuyo ama...

vitalin karameline boyucam sonraki ay...o zamana kadar açılırmı bu saç sizce :uhm:

[img=http://img1.loadtr.com/k-456563-bnn.jpg][/img]

Son düzenleme:
valla canm açılır mı açılmaz mı bilemicem malesef ama çikolata kahve üzerine karamelin tutması zor olmazmı ya?

boyamaya küçük yaslarda basladıgımdan o zamanlarda gerçekten baş ettiğim bir sorundu. simdi o sorunu şu şekilde aştım ; once eteklerımı boyuyorum. işin en zoru etekler zaten. dipler koyu bile olsa eninde sonunda cözümü oluyor ama uclar koyu oldu mu kolestonun açıcısını alın isterseniz palette bekletin. zaten kuaförlerin kullandıgı gibi olmadıgından cok yıpratmıyor korkmayın. benim saçlarım zayıftır. ona ragmen kopmadı :) sonra komple boyayın 5-10 dk bekleyin yada sadce orayı boyayın siz bilirsiniz. eşitlenir..

tek ton olmasını o kadar çokk sevmiyorum ben yaaa uçlarının açık olması daha hoş duruyor yurtdışında yeni moda bu şimdi kızlar uçlarınıı daha açık renklere boyuyolr ama bilinen türde sapsarı değil saç renklerinin bi kaç ton açıgına çok şık duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…