• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın yarısı açık yarısı koyu renk oluyor lütfen yardım!!!

mucizem5322

Guru
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2008
1.313
0
316
İstanbul
Selam kızlar benim bi sorunum var.Saçlarımı bir kaç keredir loreal casting 700 kumrala boyadım diplerimden itibaren saçımın neredeyse yarısı açık renk oluyor diğer uçlarına kalan yarısıda 2 ton koyusu boyadan kaynaklandığını düşünerek geçen hafta palette 7.65 altın parıltılı toffee ye boyadım sonuç yine aynı oldu 2 ayrı renk bu sorunu kuaföre gitmeden nasıl çözerim 1 kaç ton koyusuna dönsem düzelirmi yardımcı olursanız sevinirim :gitme:

demekki ilk önce boyayı saç diplerine sürüp uzun süre orada bekletip uçlara boyayı taramak veya sürmek gerekiyor uçlar diplerin kıvamına gelince[ki çok kısa süre bekletmek gerek] hemen yıkamak gerekiyor.

benimde aynı sorunum var dipler beyazladığı için renk açık tutuyor uçlar artık boyana boyana koyu renk yerleşmiş ben sadece dip boyuyorum bazen ama sonuç yine aynı oluyor.en kötü ihtimal sen koyu kumral alıp sadece açık gördüğün yerlere sür uçlara sürme böylece iki rengi tutturursun canım

Bende öyle düşündüm koyu bir kahve tonu alıp boyayım dedim ama uçlarınıda boyamam lazım çünkü onlarda çok koyu sayılmaz diplere göre 1-2 ton koyu sadece

Bende öyle düşündüm koyu bir kahve tonu alıp boyayım dedim ama uçlarınıda boyamam lazım çünkü onlarda çok koyu sayılmaz diplere göre 1-2 ton koyu sadece

o zaman dediğim gibi yıkamaya az zaman kala boyayı uçlarada sürün veya tarayın diplerden uçlara

Saçımı arkadaşım boyarken ilk önce diplerini boyuyor sonra uçlarını yani benim sorunum uçlarda dipler rengi tutuyor uçlar koyu kalıyor

peki cesaret edermisiniz bilmem ama uçları açıcı ile açıp kırsanız biraz rengini?

Cnm önce uçları boya sonra dipleri boya çünkü sen dipleri boyayıp altlara gelene kadar dipler tam boyanın rengi uçlar koyu kalıyor.Dipler doğal saç rengin tam renk tuutyor uçlar boyalı tam tutmuyor o yüzden diplerde çok bekletme belki böyle çözebilirsin:hulya:

peki cesaret edermisiniz bilmem ama uçları açıcı ile açıp kırsanız biraz rengini?

Yok cesaret edemem mafoldumben kuaförede bu sebepten gitmek istemiyorum oda aynı işlemi yapar diye.

Cnm önce uçları boya sonra dipleri boya çünkü sen dipleri boyayıp altlara gelene kadar dipler tam boyanın rengi uçlar koyu kalıyor.Dipler doğal saç rengin tam renk tuutyor uçlar boyalı tam tutmuyor o yüzden diplerde çok bekletme belki böyle çözebilirsin:hulya:

Haklısın bide böyle deniyim acaba komple 5.0 kumrala dönsem çözermiyim bu durumu kendi saçımda kumral tonlarında
Bide bi sorum daha olacak saçlarımı boyayalı 1 buçuk hafta oldu daha tekrar boyamak için ne kadar beklemem lazım :sinifsinif:

Saçımı arkadaşım boyarken ilk önce diplerini boyuyor sonra uçlarını yani benim sorunum uçlarda dipler rengi tutuyor uçlar koyu kalıyor
bende senin yaptigin hatayi yaptimm.altin sarisi aldim ve önce diplere sürdüm sonra uclaraa dipler daha sicak oldugu icin cabuk acti uclarida bi iki ton koyusu oldu.
kuaföre sordum oda ayni seyi önerdi.önce uc kisimlarina sürülmesi lazim mis bir 15 dakika bekliyceksin.sonra diplere sürmen gerekiyor.

Cnm saçlarını daha yeni boyamışın 1 ay felan bekleyemez misin ama çok kötü gözüküyor yamalı gibi diyorsan bir kerelik boya tekrar ama bana kalırsa biraz daha beklemeni öneririm. Kumrala dönerek çözebilir misin bilemem cnm çünkü o tonlar hiç kullanmadım ne koyulukta nasıl durduklarını bilmiyorum kullananlar yardımcı olur umarımopuyorumnanaktan

Çok kötü gözükmüyor cnm zaten güneşte belli oluyor mecbur bekliycem 1 ay çünkü saçımı yıpratmamam lazım kumral kapatır diye düşünüyorum 1 kaç ton koyu çünkü sağol yardımların için opuyorumnanaktan

kızlar benimde saçlarımın ucunda oreal var üstüne bayamadığım kahve kalmadı,altları akıp yine açık olyor her seferinde.En sonunda açık bişeyler deneyeyim dedim loreal 8.34 e boyadım üstü fena değil,ama altı yine aktı.Sıkıldım artık bu durumdan,saçımın dipleri parlak sağlıklı duruyor ama altları artık çok sağlıksız.şimdide palette al dediler iyi geliyormuş,7 554 aldım ama açıkcası korkuyorum boyamaya,yardımcı ourmusunuz lütfen!!!!!!!!!

drbkt canım ben de alım palette altın karamel bugün yarın boycam inş cok merak ediorum bnm de saçlarımda açma işlemi var uçlar daha koyu diplere göre inş kapanır ton farkı

cabım boyadım harika bi renk diplerde tutan emin olabilrsn ama yne kapanmadı o fark yne uçlar daha koyu kaldı malesef ama yne de cok beğendi herkes

Back