Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın tek tutamını pembeye boyatacağım.Yardım edermisiniz nasıl oluyor boya işi?

cindrellla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2011
24
0
36
Ankara
Saçımın tek bir tutamına pembe renk yaptırmak istiyorum.
Bu boya akar mı akarsa çokmu çirkin olur.1 kere boyatınca tekrar boyatmak gerekir mi?Birde eski haline dönmesi çokmu zor olur.Birde renk açıyorlarmış sağlıksızmış filan emin değilim.Sadece tek bir tutamını pembe istiyorum sadece işlemi yaptıran varsa anlatabilirmi?

Saçımın tek bir tutamına pembe renk yaptırmak istiyorum.
Bu boya akar mı akarsa çokmu çirkin olur.1 kere boyatınca tekrar boyatmak gerekir mi?Birde eski haline dönmesi çokmu zor olur.Birde renk açıyorlarmış sağlıksızmış filan emin değilim.Sadece tek bir tutamını pembe istiyorum sadece işlemi yaptıran varsa anlatabilirmi?

önce saçını pembe yapacağın kısmı ayır
sonra orayı açıcıyla aç.. mümkünse toz açıcıyla yap daha az turunculaşma olur..
sonra o açtığın yeri aldığın pembe boya ile boya..
bu tip renkler akar canım. 2 haftada baya açılır.. marka vermek çok doğru değil ama manic panic diye bir marka var onu araştır istersen çok zararlı değil saça diye biliyorum. zaten az bölge boyayacağın için çok boya gitmez.. 2 hafta sonra tekrar boyarsın aynı boyayla...

Aynen Septembr'ın söylediği gibi Manic Panic öneririm.
Amplified serisine bakabilirsin, daha uzun süre kalıyorlar, saçının rengini açmalısın, saçının rengi ne kadar açıksa o kadar güzel bir pembe elde edersin. Saçın rengi açılırken hasar alır ama senin 1 tutam olduğu için problem yok sanırım, Manic Panic tamamen vegan bir boya o yüzden boyadıktan sonra yumuşacık olduğu hissedersin saçının ^^

Cnmsaç tebeşirini öneririm sıkılınca yıkarsın gecer sacını acıcılarla yıpratma

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    70 KB · Görüntüleme: 407
Back