Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengini biraz koyulaştırmak istiyorum

hazan_aksami

Guru
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2008
74
0
286
merhaba kızlar
çoookkkk acil yardımınıza ihtiyacım var. 3 gün önce saçlarımı boyattım kuaförde önce saçımı açtı sonra boyadı ve saçım civciv sarısı gibi ve daha acık oldu ki ben esmerim o halde mecbur bir gün dolaştım ertesi gün gidip cila yaptırdım. biraz koyulaştı saçım ama hala çok acık bi renk ve turunculuk var. ben karamel rengi istemiştim oysaki ama hiç begenmediğim bi renk oldu. şimdi saçımı biraz koyulaştırmak istiyorum. sizce platte altın karamel, palette bornz kahve, palette bal köpüğü yada loreal bal köpüğü boyasam saçım biraz koyulaşırmı ve hangisi güzel olur. yada başka renk öneriniz varmı. çoooookkkk acil yardımlarınızı bekliyorum. 3 gündür uyuyamıyorum yaaa ağlıycammm :2:

1buçuk hafta sonra kardeşimin düğünü var bu şaçlarla düğünde olmak istemiyorum. acilll önerilerinizi ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :84:

saçlarının şuanki durumunu gösteren bi resim koysaydın canım keşke..
ama saçların çok açılmışsa ve turunculukolmuşsa bronz kahve heryeri kapatıpp harika bi renk çıkarıcaktır ortaya daha 1 hafta önce boyadım ve biliorum..
hatta resimlerim bile var bu konuda bi bak istersen..
ben çok begeniorum bronz kahve rengini...

baktım cnm resimlere ama sadece bornz kahve olan resmin açıldı onu görebildim. renk çok güzel olmuş ama biraz çok koyu sacımı açtırmışken bi anda o kadarda koyultmakta istemiyorum ama sacım çok açık belki senin saçından daha acık olur bende. altın karamelde boyamışsın o nasıl oldu ona boyasam koyulaşırmı biraz saçım. çok kararsızım yaaaa 150tl verdim sacımı boyatmaya hiç bişeyede benzemedi. bir daha kuaföre boyatmıycam saçımı off offf

altın karamelide koymuştum galiba açılmadı o resimler sende..
ama bronza koyu diosan altın karamek yapabilrsn saçlarını..çok açık oldugunu söyledğn için ben bronz demiştim..
sen bilirsn canım yine..

evet acık baya ama çokta koyu olsun istemiyorum. acaba ikisini karıştırsam mı? altın karamelde biraz koyulaşırmı saçım. çok soru soruyorum cnm ama gerçekten şuan çok mutsuzum. çookkk teşekkür ederim yorumların içinnn

bitanem çok ii anlıorum seni,kardeşinin düğünüde varmış onun ,ç,n baya telaş yapıosun,saçların çok açık olduğu için bronz kahve muhtemelen benimkinin daha açığı olucaktır,altın karamelde öyle..dilersen altın karamele boya saçını..
ikisi karıştıgındada hoş bi renk olucanı düşünüyorum ama tecrübe etmedğm için kesin bişeyde söyleyemiorum..

bence şimdi saçın sarı olduğundan bronz kahveye boyama tam rengi olmaz acayip bir renk çıkar alttan sarılar parlar altın karamelede boyama turuncumsu olur ama dersen ki ben bakır tonlarını severim o zaman boya ama bence bal köpüğüne boya sarının üstünde daha hoş olur ben olsam bal köpüğüne boyardım cnm

koleston karamel kumral boyayabilirsin sarının üstüne güzel bir renk olur hem bakır hemde biraz sarıya dönük hoş bir renk çıkar cnm..

cnm söyledigin tüm boyalarda turunculuk bakırlık var.. hatta evde boyadıgın her açık tonda malesef bakırlık turunculuk var.. benimde konum var ordan bakabilirsin karamele boyadımmm..daha açık istiyorsan ondan bal köpüğüne yada altın karamele boya derim;:)

cnm çokmu turuncu yada bakır oluyorlar. çok fazla rahatsız edecek kadar olmazsa sorun olmaz sanırım. benim amacım sacım biraz koyulaşsın normalde istediğim renk karamel rengi ama bi türlü kuaförler yapamıyorlar hep başka renk oluyor. çok az zamanım var. korkuyorum boyarsam güsel olmazsa değiştirme zamanımda kalmıyor

tatlım madem istiyorsun bal köpüğü alıp saçının küçük bir yerinde dene hoşuna gitmezse çok birşey kaybetmemiş olursun başka renkleri denersin ama bence olur zeminin de açık çünkü ama yok hiç turunculuk olmasın dersen nötr renkleri dene açık kumral kumral gibi

KOLESTONun köpük boyası çıktı..eğer kendin evde boyayacaksan..mutlaka al..benim saçım karamel rengiydi..sıkılmıştım artık..daha koyu bir renk istedim..ama evde ilk defa boya yapacaktım..aldım..süper bir şey..kullanımı da çok kolay..şampuan gibi saçın her yerine dağılıyor..rengi de çok hoş oldu..tam istediğim gibi..tavsiye ederim..krem boya hiçdenemedim..çok zor geliyor bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…