- 15 Temmuz 2008
- 74
- 0
- 286
- Konu Sahibi hazan_aksami
-
saçlarının şuanki durumunu gösteren bi resim koysaydın canım keşke..
ama saçların çok açılmışsa ve turunculukolmuşsa bronz kahve heryeri kapatıpp harika bi renk çıkarıcaktır ortaya daha 1 hafta önce boyadım ve biliorum..
hatta resimlerim bile var bu konuda bi bak istersen..
ben çok begeniorum bronz kahve rengini...
baktım cnm resimlere ama sadece bornz kahve olan resmin açıldı onu görebildim. renk çok güzel olmuş ama biraz çok koyu sacımı açtırmışken bi anda o kadarda koyultmakta istemiyorum ama sacım çok açık belki senin saçından daha acık olur bende. altın karamelde boyamışsın o nasıl oldu ona boyasam koyulaşırmı biraz saçım. çok kararsızım yaaaa 150tl verdim sacımı boyatmaya hiç bişeyede benzemedi. bir daha kuaföre boyatmıycam saçımı off offf
merhaba kızlar
çoookkkk acil yardımınıza ihtiyacım var. 3 gün önce saçlarımı boyattım kuaförde önce saçımı açtı sonra boyadı ve saçım civciv sarısı gibi ve daha acık oldu ki ben esmerim o halde mecbur bir gün dolaştım ertesi gün gidip cila yaptırdım. biraz koyulaştı saçım ama hala çok acık bi renk ve turunculuk var. ben karamel rengi istemiştim oysaki ama hiç begenmediğim bi renk oldu. şimdi saçımı biraz koyulaştırmak istiyorum. sizce platte altın karamel, palette bornz kahve, palette bal köpüğü yada loreal bal köpüğü boyasam saçım biraz koyulaşırmı ve hangisi güzel olur. yada başka renk öneriniz varmı. çoooookkkk acil yardımlarınızı bekliyorum. 3 gündür uyuyamıyorum yaaa ağlıycammm :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?