• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın rengi konusunda yardım istiyorum

elif32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2008
194
2
118
47
Diğer
arkadaşlar saç konusunda gerçekten bilgisizim o yüzen önerilerinize ihtiyacım var,saçlarım uzun ama çok dökülüyor demir hapı vs.kullanıyorum,saçımın rengini değiştireyim dedim yıllardır hep koyu kahve,kuaföre gitmeden kendim evde boyamak istiyorum beyaz tenliyim bu arada,ne tavsiye edersiniz bi değişiklik olsun,kocam bile bıkmıştır aynı saç renginden heralde,hani sarı değilde o tona yakın açık bir renk olabilir tabi bunu evde yapmak mümkünse...

4 gn önce kendimi rezil ettim neyse bugun yine boyadım 1,5saat once şimdi sonuçççç yine hüsrann :( ve annemin koyu kahve alıp gelmesini bekliyorum ne olur sa olsun boyamam lazım açtım kendim önce üstler çok açık oldu altlar farklı bir renk umarım kel kalmam yine şimdi boyuyacam

saç dökülmesinin bi çok sebebi var
protein eksikliği, stres vs....
eğer kapalı tesettürlü bi bayansan, türbandan dolayı saç derisi hava almaz ve dökülmeler meydana gelebilir
eğer öyleyse evde kapatma tülbentle falan hava alsın saç diplerin
birde ucu yumuşak bi tarakla saç derine masaj yaparak tara sık sık
bu uygulama saç derisinde kan dolaşımı artırır ve dökülmeyi azaltır
birde dökülmeyi azaltıcı kaliteli şampuanlar var piyasada araştır...

saç rengine gelince
koyu kahverengi saçı, açık kumral tonlarında açabilmen için 2-3 kez boyaman gerekebilir

Son düzenleme:
saç dökülmesinin bi çok sebebi var
protein eksikliği, stres vs....
eğer kapalı tesettürlü bi bayansan, türbandan dolayı saç derisi hava almaz ve dökülmeler meydana gelebilir
eğer öyleyse evde kapatma tülbentle falan hava alsın saç diplerin
birde ucu yumuşak bi tarakla saç derine masaj yaparak tara sık sık
bu uygulama saç derisinde kan dolaşımı artırır ve dökülmeyi azaltır
birde dökülmeyi azaltıcı kaliteli şampuanlar var piyasada araştır...

saç rengine gelince

koyu kahverengi saçı, açık kumral tonlarında açabilmen için 2-3 kez boyam

teşekkür ederim tesettürlü değilim ama dikkate alırım diğer söylediklerini,açık kumral için önce hangi renge boyamalıyım çünkü saçımı sarı dışında neye boyadıysam rengi hiç belli olmadı bugüne kadar,ilk kez boyamıyorum ama hep kahve oldu bi fikir verinde değiştireyim lütfeenn

Back