Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengi konusunda bana yardımcı olur musunuz ?

sweetgirl00

25.01.2003
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
629
0
96
36
Diğer
kizlar benim sac rengim koyu kahve rengi,sacimda boya yok yani kendi sacim boyle
sizle palette color&gloss tofee star 6-6 ya da palette color&gloss ginger girl 7-0 yapsam olur mu ??
ya da sizin onerbileceginiz bir renk var mi??

kendi sac rengim bu

neden bı tersleme var msj da anlamadm ınsan gb bısı sorduk turkıye de var mı dıe allah allah herkes de bı acyp

canim bi tersleme yok mesajda, sen yanlis anlamissin
ben turkiyede yasamadigim icin orda var mi bilmiyorum, ama yasadigim yerde var
bunu neresi tersleme anlamadim ben .

kizlar sizce bu msj bi terslememi var, benim yasadigim yerde oldugu icin bu boyalarla boyatmak isitiyorum sacimi, onun icin olur mi sordum .

Eğer saçlarında beyaz yoksa boyama .Kendi saçın teninle çok uyumlu .Ben orjinal saçıma boya sürdüğüm için bin pişmanım Şimdi eski halime dönmeye çalışıyorum ama olmuyor
Şaçlarının kıymetini bil bence

yok canim sacimda beyaz yok,zaten herkez diyor sacinin rengi cok guzel ve cok saglikli sakin boyama ama ben biraz rengi acmak istiyorum ,ama yine de cok kararsizim

yok canim sacimda beyaz yok,zaten herkez diyor sacinin rengi cok guzel ve cok saglikli sakin boyama ama ben biraz rengi acmak istiyorum ,ama yine de cok kararsizim

O zaman uçlarına kendi saçının renginden 1-2 ton açık krepe balyaj attır ama yerinde olsam o güzelim saçlara hiç dokunmazdım

saç rengin çok hoş

boyamada kararlıysan rengi iyi seç derim
doğal saçta tuttuğu gibi tutmaz hiç bir boya..

bir de renkler kutudan koyu çıkar bunu da hesaba kat cnm

bu boyalar daha çok maskemsi boyalar galiba sadece yansıma vermek için ya da saç rengini canlı hale getirmek için saçlarını boyayıp mahvetme derim ama 2.tofee güzel durur bence saçında az zararlı bir boyayla deneyebilirsin hatta o boyayı dene küçük bir kısmında beğenirsen tamamını boyarsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…