boyanmıs sacı boyarsan kızıllasır demekle sacının tabnanı koyu ise üst üste acık bopyarsan o olur
yani bu senin için gecerli değil gibi sacının rengine bakarsak.
oysaki sacının rengi cok güzel doreye bulasmaya gelmiyor sacından atana kadar bisürü uğrasıyorsun
ama cok istiyorum dersen dore koyu sarıyla boyayabilirsin fakat bu alttaki rresim gibi olmaz
çünkü resimdeki sacta balyaj ve gölgelendirme var gibi duruyor senin sacın ise tek renk
kolay gelsin
tatlım kozmetiğe git, boyaların üzerindeki resimlerden değilde katalogları oluyor ya onların, ordaki renklerden birini seç, satıcı bana demiştiki asla kataloğa bakmadan boya almayın, ve de mümkünse bitkisel al, koleston naturals aldım geçen saçlarıma acayip bakım yaptı, o kadar yumaşacık ki, ekstra bakıma bile gerek yok şimdilik
tatlım kozmetiğe git, boyaların üzerindeki resimlerden değilde katalogları oluyor ya onların, ordaki renklerden birini seç, satıcı bana demiştiki asla kataloğa bakmadan boya almayın, ve de mümkünse bitkisel al, koleston naturals aldım geçen saçlarıma acayip bakım yaptı, o kadar yumaşacık ki, ekstra bakıma bile gerek yok şimdilik
koleston 8.0 dı yanlış hatırlamıyorsam. saçın siyahsa bu renk boya olur. ancak kendi ana saçınsa. pazar günü arkadaşımın saçını boyadım ordan biliyorum.