• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın rengi konusunda bana yardımcı olur musunuz ?

Flzozlm

💙👼🏼
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
792
946
323
kızlaar saçım bu renktiii

Daha sonra pallettenin açık kumral rengiyle boyadım
boyadıktan sonra böyle bişey oldu yani hiçbişey farketmedi :S:44:

:14::14:
Ama ben böyle bir renk istiyordum :50: Bu rengi elde etmekk içinnn napabilrmm yardmcı olun lütfeen:43::43:

hangi boyanın hangi rengini kullanabilirmm acabaa?:26:​

renk açık karamele benziyo ama tek renk değil sonuçta arada daha açık tonlarda var balyaj gibi en iisi kuaförde yaptırmanız

birde saçımı boyayalı daha 2gün oldu yeni boyanmış saçı tekrar boyarsanız kızıllaşır rengi diyolar doğrumu kiii :44:​

boyanmıs sacı boyarsan kızıllasır demekle sacının tabnanı koyu ise üst üste acık bopyarsan o olur
yani bu senin için gecerli değil gibi sacının rengine bakarsak.
oysaki sacının rengi cok güzel doreye bulasmaya gelmiyor sacından atana kadar bisürü uğrasıyorsun
ama cok istiyorum dersen dore koyu sarıyla boyayabilirsin fakat bu alttaki rresim gibi olmaz
çünkü resimdeki sacta balyaj ve gölgelendirme var gibi duruyor senin sacın ise tek renk
kolay gelsin :34:

Ama ben böyle bir renk istiyordum :50: Bu rengi elde etmekk içinnn napabilrmm yardmcı olun lütfeen:43::43:

tatlım kozmetiğe git, boyaların üzerindeki resimlerden değilde katalogları oluyor ya onların, ordaki renklerden birini seç, satıcı bana demiştiki asla kataloğa bakmadan boya almayın, ve de mümkünse bitkisel al, koleston naturals aldım geçen saçlarıma acayip bakım yaptı, o kadar yumaşacık ki, ekstra bakıma bile gerek yok şimdilik

tatlım kozmetiğe git, boyaların üzerindeki resimlerden değilde katalogları oluyor ya onların, ordaki renklerden birini seç, satıcı bana demiştiki asla kataloğa bakmadan boya almayın, ve de mümkünse bitkisel al, koleston naturals aldım geçen saçlarıma acayip bakım yaptı, o kadar yumaşacık ki, ekstra bakıma bile gerek yok şimdilik

Tmm teşekkürler canmm umarm istedgm gibi olur balyajsız sarımtrak bi renk istiyorum işte :9:

koleston 8.0 dı yanlış hatırlamıyorsam. saçın siyahsa bu renk boya olur. ancak kendi ana saçınsa. pazar günü arkadaşımın saçını boyadım ordan biliyorum.

Canım bu renk palette kahve köpüğü ile oluyor ben boyuyorum

palette delux altın karamel ve kahve köpüğünü karıştırırsan bu renk olur gibi geliyor bana tercih senin

Back