Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçımın rengi için yardımmm...
Kızıl olan saçlarımı kapatmak için kolestonun bitter çikolata rengine boyadım siyah oldu, şimdi de açamıyorum. Garnier'ın bakır kahve rengine boyamak istiyorum, açtırmak mı gerekiyor? kuaförler 170 en az olur diyolar evde yapmak mümkün değil mi??
canım ben kendi saçımı ki kumral tonundadır 4,5 tlye aldığım toz açıcıyla evde açmıştım sen de al aç sonrada istediğin renge boya hatta benim dipler turuncu olmasaydı bildiğin barbie bebek saçı gbi olmuştu saçım o yüzden üstüne çikolaya kahveye boyamıştım salak ben açık renge boyasaydım dehşet olurdu ama o zmn çok bilgim yoktu saç boyama hakkında şimdi kk saolsun
Peki nasıl yapıosn bu açıcıyı?? Bi de denizde açılır die düşünüorm..yaz sezonu sonnda boyamaya karar verdm, oynadıkça batırcam galiba, biraz uzasın bakalım, lorealde bi renk beğendim şimdi Açık kestane kızıl bakır dio, kutudaki renge bayıldm, inşallah öle çıkar ben de bi daha renklerle uğraşmam