loreal koyu çıkarıyor genelde kutudakinden...istediğin renk açık bakır rengi,saçların şu anda açık kahverengiyse palette dore sarı boya alıp içine 1-2 sıkımlık tarçın bakır karıştırabilirsin... (ben palette kullandıgım için onu tavsiye ediyorum başka öneriler de gelecektir mutlaka....) sarıya dönük bir ton istiyorsan dore sarı oranını fazla kullan,daha bakırımsı renkler için de tarçın bakır miktarını artırabilirsin cnm...)
cnm yenı gordum cvb ı.....palette dore sarı hafif turunculuk içeren sarı bir renk...diğer dediğim renk te yine palette in tarçın bakır rengi...aynen tarcın bakır diye geçiyor o da...bu ikisini karıştırıp boya cnm...istediğin bakır yogunluguna göre tarcın bakırın miktarını artırır ya da azaltırsın..ben yazın saçlarımı bu karışımla boyuyordum ama sadece 3 ay kadar kullandım cok cabuk akıyor cunku bakır renkler ve hemen soluyorcanım şimdi cevabını görür görmez palette nin sitesine girdim 10-5 dore sarı al diyorsun içerisinede bakır renk sık diyorsun anladım değilmi peki bakır rengini yine palette den mi bulucam boyama konusunda bilgisizim kusura bakma...
bu arada bakır renk boyayı alırken illa palette ın tarcın bakırını alman şart değil tabı kı başka bir markada,içinde bakır kızıl ibaresi olan bir boyayı alıp ta kullanabilirsin ama açık renk istediğin için palette dore sarıyı mutlaka kullan derim,diğer bakır rengi herhangi bir boyadan bakır kızıl...şeklinde alabilir,karıştırabilirsin cnm...
canım çok teşekkür ederim
şimdi palette dore sarının tamamına bakırın yarısını ekliyorum önce dip boyamı yapıp 20-30 dakika bekliyorum sonrada tümünü tüm saçıma yedirip bir yarım saat daha beklesem olur değil mi?
zaten kış aylarındayız akarsa da 1-1.5 ay sonra yine yarım kalan bakırımla yeni bir dore sarıyı alıp bu işlemi yeniden yapıyorum bu böyyleeee devam ediyor değil mi?
üzgünüm seni çok sıktım farkındayım...
normalde sac eger koyu renkse mesela kahve tonlarinda ise onu bal kopugu yapmak icin benim kuaforum acik altin sariya boyamisti ve basta biraz turunculuk oluyor ama 2 haftada gecmisti cok guzel bir renktiiii salak kafam bozdum o rengi..
yani sac koyu renkse bisi karistirmaya gerek yok sadece baya acik bir sari ile boyaman gerekiyor turunculugu alsin die kuafor malz satan yerlerde cilalar vardir onlardan surebilirsin
yaa niye öle koyu tutmuşki alsında loreal an açık tutan boyaymış forumda herkes ondan memnun..ama sende tersi olmuş demekkbeyazlaırnı hiçmi kapatmadı cnm benimde beyazlarım var 10 gün sonra loreale boyucamda:)
yalnız şöle bşy var saçının tonları zaten bu loreal tonunda oldugundan sonuç öle olmuş bence..
sen istedigin saçınnnn 2-3 ton açıgını al cnm:)
canım arkadaşlarım önce hikayeyi anlatayım;
1 yıla yakındır saçlarım çağlanın bal köpüğü renginde hatta biraz daha açığı da olabilir
CANIM BU SAC RENGİNDEN BOYAYACAGIM (ÇAĞLA NIN Kİ GİBİ YANİ) BAL KÖPÜĞÜ TAM İSTEDİĞİM GİBİ. HANGİ MARKA KULLANDIN NUMARASI KAÇ. ............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?