• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama sacımın rengi cok aktı...boyayacagım yardım....!!

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
Merhaba!!
Uzun ugraslar sonucu evde istedigim renge ulasmıstım..Ama orialde kullandıgımdan takdir edersiniz ki cok cabuk aktı ve cig bir renk oldu..Cok elestiri almaya basladım ve boyamak istiyorum ama gene aynı tonlarda olacak..Öncesini ve sonrasını ekliyorum..

ÖNCESı
fotoraf0057i.jpg

SONRASI
fotoraf0097.jpg

Resim büyük cıktı idare edin kızlar iste göründügü gibi cok cig bir renge döndü bende boya aldım ama koyu bir renk istemiyorum sahsen loreal casting creme gloss bal kahveyi aldım.Ama kararsızım baska bir renkmi tercih etmeliydim..

Buda aldıgım renk
hco127.jpg

Cok mu koyu olur sizce?Zemin acık diye akacagını düsünerek bunu aldım ama degistirebilirim ve benim o cig sacıma koyumu tutar bu renk??
Yardım ederseniz sevinrim simdiden tesekkür ederim..a.s.

Son düzenleme:
koyu olur bence canım. istediğin rengin her zaman için 1 ton açığını almalısın. kutudaki rengin koyusu oluyor çünkü. zaten dikkat edersen kutunun üstünde de yazar.

Canım inanmayacaksın ama ilk resimdeki gibi tuttu bende baya koyu bekliyordum ama olmadı..Buda akacak simdi isim yoksa 1 ay sonra gene boya cok sarılar nedense solgun gösteriyo beni..bilmiyorumkismile

Back