• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Sacimin rengi actim kac volum peroxit lazim :(

ayse_22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
153
3
116
- Yurtdışı
merhabalar...

ben saclarimi aciciyla actim...civciv sarisi oldugu icin dogal durmuyor.bende bundan cok önceden koleston kullanmistim 10 ve 11 numaralarini. simdiki sorum ama su simdi zemin acik oldugu icin ben kaclik peroxit kullanicam 6% mi 9 % mu

bunu bana söyleyin cünki bunu bilemedigim icin bu sacla dolasiyorum :(

birseyler yapmaliyim bu hafta yardim lütfeeen

Canım açılmış saçın 6 lık ile boyarsan orta tonlarda sarı olur zamanla rengi açılır zaten
9luk ile açık ton elde edersin kutudaki gibi
arada çok fark olmaz yani

az öncede diğer konuda yazdım boyanın rengine göre kullanın mutlaka açık saçı 9 lukla iyice açarsınız sağlam ve belirgin olmasını isdiyorsanız 6 lık kullanın tam rengi alır o zaman
1.7 arası boyalar %6 lık
7.10 arası boyalar %9 luk(boyanın renkleri açık koyu tutmaması için)

sanırım evet daha iyi sonuç almanız için boyaların numaraları oksidanla eşleşmeli yoksa karmakarış olur hatta 6 yada 9 önemli değil boya gitsin demeyin kardeşim kahve rengi boyasına kullanınca turuncu gibi oldu uçları koyu dipleri açık kaldı yani boyanın içeriğinide karışdırdı gibime geldi siz 9 luk kullanın renk zaten baya açık tonda

kizlarrr ya yardimci olurmusunuzzz

ben kolestonun 10 numarasini aldim birde 9% peroxit ama simdi benim sacim cok acik bir renk yani platine yakin bi sari.simdi ben 10 numara yapicam hafif koyulurmuuuuuu..yeserme fln olmaz umarim yada turuncuuu

bi fikri olan yada böyle bi boya kullanan varmiii

mümkünse 3%
daha az zarar görsün die. çünkü açılırken 12 likle zaten yeteri kadar yıpranmıştır

Son düzenleme:
Back