• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın önündeki koyuluklardan nasıl kurtulabilirim

dark_teacher

kaktüs :))
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
16
0
36
Gaziantep
selam kızlar size bir kaç sorum var.ben saçımı uzun zamandır açık küllü kumrala boyuyordum.sonra asıl saç rengime dönmeye karar verdim.saçımın asıl rengi koyu küllü kumral. gittiğim bir kuaför saçlarımı boyadı ama saçımın ön kısmı ve arkada birkaç kısım diğer bölgelere göre daha koyu oldu.benimde sinirim bozuldu evde birkaç aşamadan sonra tekrar açık küllü kumrala geçtim.ama yaklaşık 6 ay sonra bu kez de kendim evde koyu küllü kumrala geçmeye karar verdim.kademe kademe koyultmayı düşündüm önce küllü kumrala boyayıp sonra koyu küllü kumrala geçerim dedim.loreal küllü kumralla saçımı boyadım ve tekrar ön taraf daha koyu oldu.şimdi elimde 2 kutu loreal koyu küllü kumral var.onlarla boyamadan önce saçımın ön tarafını nasıl açabilirim sizce.ayrıca acaba saçım kıvırcık olduğu için mi her taraf aynı renk olmuyor yoksa başka bir sebebi olabilir mi yani fön çekip sonramı boyayayım.fikri olan lütfen paylaşsın...

bence kuaförde boyat eğer imkanın varsa çünkü beğenmediğin bir taraf olunca söylersin en azından beğenmedim açın veya koyulaştırın diye bilinçsiz şekildede sürekli boyama bence saçını yakarsın boya üst üste sürülmez

koyu renge boyamadan önce ön kısımların diğerlerine göre daha mı açıktı?? açık olan kısmlar boyayı daha iyi tuttuğu için boyadan sonra en koyu halini alıyor çünkü...saçının kıvırcık olması da başka bi sebep olabilir..

Back