Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın önü ve arkası farklı renk yardım

belgoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
12
0
86
Ankara
kızlar merhaabaaa ben yeniiyimmm saçımı ilk boyattıgımda basıma baya olay geldı.sacımın on tarafıyla arka tarafları arasında renk farkı war şuan.bu ara saçımı boyayacagım nasıl boyasam bılmıorum boyadıgımda o renk farkı hala kalırmı kalmaması ıcın ne yapmam lazım sacımın once arkalarını boyayıp en son mu onunu boyasam.bana yardımcı olun lutfen kızlar.engin bilgilerinze ihtiyacım warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Benim de saçım boyanırken bi tutamında ortada bi yer boyanmamış koyu kalmış bayadır boyuyorum saçlarımı her seferinde o koyu yeri önce boyuyorum fakat hala aynı kapanmıyo malesef sanırım koyu renkle kapanır ancak arkadaki renk nasılsa o renk boya al cnm belki gider ben hala sarı boyuyorum orası kaldı koyu :2: Allahtan çok büyük deil de belli olmuyo

Dip boya yapar gibi o koyu yerlere sür önce . Sonra önlere sür belki işe yarar

yaa bılmıyorum ya olmazsaa yıne fark kalırsaa dıye korkuorum.acaba gıdıp dırek kuaforemı boyatsam onlar tamamen halledebılırmı?bıde benım saclarım belıme yakın ve oldukca gur kuafore duz boyatsam nekadara boyarlar sizce fıyat olarak.bıkere boyattım sacımı ve ondada boya yetmedı neler yasadım bı bılsenız :)benımde aklıma once arkalara suruyum en son one yapıyım dıye geldı ama ıse yararmı acaba

ya bıde tatıle gttgm ıcınde sacım acıldı sudan falan onelrı daha cok acıldı tabıı.kumral boya alsam boyasam olurmukı.kendı sac rengım koyu kumral sayılırdı da suan sacımda altın karamel ve lav atesı war bu nasıl bı sacmalık dıeceksınız cokda haklısınız.altınkaramel yetmeyınce sacıma gece yarısı acık tek markettekı boyayı almak zorunda kalmıstık ılk deneyımımdı sımdı aynı renk olsun dıorum her yerı kafayı komple sıyaahamı boyasam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…