- Konu Sahibi eda_ssin_ersz
-
Tatlım zaten yüz şeklin Avril'ı andırıyor. Bence saçların yine makas görmeden biraz daha uzasın, o zaman boyattır. O zaman saç yanarsa bile kökünden kestirmek zorunda kalmazsın hem daha güzel olur
Tatlım zaten yüz şeklin Avril'ı andırıyor. Bence saçların yine makas görmeden biraz daha uzasın, o zaman boyattır. O zaman saç yanarsa bile kökünden kestirmek zorunda kalmazsın hem daha güzel olur
Yandan perçem kestir çok yakışır yüz şekline. Ama yine burda okumuştum 1 hafta bekle dolunay mı ne varmışAyın insan üzerindeki etkilerine bakarsak ne yapacağı belli olmaz kuaför yamuk felan keser üzülürsün. Perçem kestir ama saçını uzat bence.
Saç tipin dalgalı mı? Bence biraz daha uzatmaya bak saçların göğüs hizasını aşınca abartısız üçgen kesimi, sık olmayan aralarda uzun katlar , saç uçları sivri ,yanları kısa olmayan bi saç modeli olabilir.İnan çok kullanışlı saçlarım biraz daha uzasın bunu yaptırıcam önlerini uzatıyorum perçemim boynumun ortalarına gelecek şekilde uzatıcam. Saçların ister kendi halinde olsun ister düz ister maşalı bu model herşeye gidiyor.Ama yok illa ben değişiklik istiyorum diyorsan;
Eki Görüntüle 255242 aynı bu şekilde bi kesim yaptırabilirsin.Kuoföre göster bu fotoyu.
Dikkat et perçemler fazla yan saçlarına doğru gelmesin yoksa onları uzatmak için uğraşırsın kullanımı çok zor
benim saçım gögüs hizasını geçioo zaten.. de bu saç modeli kısa değilmi ya :S
İlla bu boyda kestirmek zorunda değilsin.. Kuöföre saçlarım kısalmadan bu modeli istiyorum ama kısalmayacak de keserkende hep kontrol et.Ama bana kalırsa da hiç kestirme bırak uzasınlar sonra keşke kestirmeseydim yoksa saçlarım belimde olurdu dersin modeli sevsende.Uzayınca ilk başta dediğim gibi kestirirsin o kesim saç çok hoş oluyor Avril Lavigne kesimi.Ayrıca benim saçlarımda senin modelinin aynısı şuan göğsümde.
Yada bu saçın sadece perçemini yaptır değişiklik olsun diye..Ama dediğim gibi perçemlerinin saçın yanlarına doğru gitmesine izin verme.ortalarda böyle bi perçem yanlar uzun uzun ideal bence:128:
evet kuzum hoşmuşta o perçem yüzüme gidermi sence? uzun çünkü yüzüm çok uzun olmasada
canım resim açılmıooo.sbu model yüzüne yakışır :) http://www.sacbakimi.org/images/sac_modelleri/kisa_sac_modelleri/1.jpg
tam canım alırım içerim :) zaten 5 günüm kaldı evde...canım güzel karar vermişin renk için ben beğendim ama uzun saç tercihimdir çok kısaltma saçlarını eğer geç uzuyorsa bir de tavsiye lavanta çayı bol bol iç ki saçlarını güçlensin ve uzasın
Perçem asıl uzun yüzler için ideal bir modeldir .Yakışacağını düşünüyorum . Ama sen bilirsin tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?