• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri saçımın kesimi için fikir (resimli) :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

eda_ssin_ersz

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
226
0
296
Ankara
saçıma uzun süredir ne boya nede makas değdi :) şimdi değişikliğin vakti geldi...yüzüme yakışacak kesim için sizlerden fikir istiorum renk olarak gökçenin saç rengi gibi sarrıya karar verdim altlara da avril gibi kırmızı attırmayı düşünüyorum akınca yine sarı olacağı için problem yok :) evet bayanlar fikir fikir :):) yaşımı sorarsanız 18 ona göre fikir istiyorum :) Eki Görüntüle 255192 $DSC02060.jpg

Son düzenleme:
Tatlım zaten yüz şeklin Avril'ı andırıyor. Bence saçların yine makas görmeden biraz daha uzasın, o zaman boyattır. O zaman saç yanarsa bile kökünden kestirmek zorunda kalmazsın hem daha güzel olur :66:

Yandan perçem kestir çok yakışır yüz şekline. Ama yine burda okumuştum 1 hafta bekle dolunay mı ne varmış :1: Ayın insan üzerindeki etkilerine bakarsak ne yapacağı belli olmaz kuaför yamuk felan keser üzülürsün. Perçem kestir ama saçını uzat bence. :1:

Saç tipin dalgalı mı? Bence biraz daha uzatmaya bak saçların göğüs hizasını aşınca abartısız üçgen kesimi, sık olmayan aralarda uzun katlar , saç uçları sivri ,yanları kısa olmayan bi saç modeli olabilir.İnan çok kullanışlı saçlarım biraz daha uzasın bunu yaptırıcam önlerini uzatıyorum perçemim boynumun ortalarına gelecek şekilde uzatıcam. Saçların ister kendi halinde olsun ister düz ister maşalı bu model herşeye gidiyor.Ama yok illa ben değişiklik istiyorum diyorsan;
$Fringe2hd1l.jpg aynı bu şekilde bi kesim yaptırabilirsin.Kuoföre göster bu fotoyu.

Dikkat et perçemler fazla yan saçlarına doğru gelmesin yoksa onları uzatmak için uğraşırsın kullanımı çok zor

Saç tipin dalgalı mı? Bence biraz daha uzatmaya bak saçların göğüs hizasını aşınca abartısız üçgen kesimi, sık olmayan aralarda uzun katlar , saç uçları sivri ,yanları kısa olmayan bi saç modeli olabilir.İnan çok kullanışlı saçlarım biraz daha uzasın bunu yaptırıcam önlerini uzatıyorum perçemim boynumun ortalarına gelecek şekilde uzatıcam. Saçların ister kendi halinde olsun ister düz ister maşalı bu model herşeye gidiyor.Ama yok illa ben değişiklik istiyorum diyorsan;
Eki Görüntüle 255242 aynı bu şekilde bi kesim yaptırabilirsin.Kuoföre göster bu fotoyu.

Dikkat et perçemler fazla yan saçlarına doğru gelmesin yoksa onları uzatmak için uğraşırsın kullanımı çok zor

benim saçım gögüs hizasını geçioo zaten.. de bu saç modeli kısa değilmi ya :S

benim saçım gögüs hizasını geçioo zaten.. de bu saç modeli kısa değilmi ya :S

İlla bu boyda kestirmek zorunda değilsin.. Kuaföre saçlarım kısalmadan bu modeli istiyorum ama kısalmayacak de keserkende hep kontrol et.Ama bana kalırsa da hiç kestirme bırak uzasınlar sonra keşke kestirmeseydim yoksa saçlarım belimde olurdu dersin modeli sevsende.Uzayınca ilk başta dediğim gibi kestirirsin o kesim saç çok hoş oluyor Avril Lavigne kesimi.Ayrıca benim saçlarımda senin modelinin aynısı şuan göğsümde.
Yada bu saçın sadece perçemini yaptır değişiklik olsun diye..Ama dediğim gibi perçemlerinin saçın yanlarına doğru gitmesine izin verme.ortalarda böyle bi perçem yanlar uzun uzun ideal bence:128:

Son düzenleme:
İlla bu boyda kestirmek zorunda değilsin.. Kuöföre saçlarım kısalmadan bu modeli istiyorum ama kısalmayacak de keserkende hep kontrol et.Ama bana kalırsa da hiç kestirme bırak uzasınlar sonra keşke kestirmeseydim yoksa saçlarım belimde olurdu dersin modeli sevsende.Uzayınca ilk başta dediğim gibi kestirirsin o kesim saç çok hoş oluyor Avril Lavigne kesimi.Ayrıca benim saçlarımda senin modelinin aynısı şuan göğsümde.
Yada bu saçın sadece perçemini yaptır değişiklik olsun diye..Ama dediğim gibi perçemlerinin saçın yanlarına doğru gitmesine izin verme.ortalarda böyle bi perçem yanlar uzun uzun ideal bence:128:

evet kuzum hoşmuşta o perçem yüzüme gidermi sence? uzun çünkü yüzüm çok uzun olmasada

canım güzel karar vermişin renk için ben beğendim ama uzun saç tercihimdir çok kısaltma saçlarını eğer geç uzuyorsa bir de tavsiye lavanta çayı bol bol iç ki saçlarını güçlensin ve uzasın

canım resim açılmıooo.s

canım güzel karar vermişin renk için ben beğendim ama uzun saç tercihimdir çok kısaltma saçlarını eğer geç uzuyorsa bir de tavsiye lavanta çayı bol bol iç ki saçlarını güçlensin ve uzasın
tam canım alırım içerim :) zaten 5 günüm kaldı evde...

Perçem asıl uzun yüzler için ideal bir modeldir .Yakışacağını düşünüyorum . Ama sen bilirsin tabi

:) bakalım canm en azından denerim perçemi:)

Back