A
ateş böcüğü
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ateş böcüğü
-
ewet tatlım öyle dewam etseydi gerçekten kel kalabilirdim normalin 10 katı dökülüodu öle söliim çok teşekkr eederm
şu çamterebentini defalarca duydum, defalarca denedim, yok olmuyor. saçlarım kuru, bu ürün iyice kurutuyor ve nemlendirici maskeler bile işe yaramıyor. tüm saç tellerim tek tek birbirinden ayrılıp uçuşuyor resmen:) ateş böcüğü sende saçlarım kuru demişsin, sana zarar vermediğine eminmisin canım?
canım ya bir başka konuda senin saçlarını görmüştüm çok güzellerdi.
şimdi kısa mı?
çok beğenmiştim rengini ve de dalgalarını.harikaydılar .
tekrar düzeldiğine ve istediğin gibi olmasını çok memnun oldum.
benimkiler de çok yıprandı ve ben de erkek gibi kestiridim.
şimdi ne boya yapıyorum ne de kimyasal şampuan kullanıyorum.organics diye bir şey aldım eczaneden çok güzel .saçlarımı kendine getirdi,tavsiye ederim a.s.
yağsız briyantin saç kremi gibi mi yoksa köpük jöle gibi mi?
canım çok az şampuanla yıka saçlarını sadece diplerine sür durulanırken saç uçlarından geçen şampuanlı su saçının temzlenmesi i çin yeterli..saç kurutma makinesi kullanma..saçlarını çok sık yıkama bunun dışında yaptığın bu bakımların nemlendirmesi gerekr tatlım yağ bakımı yapıo musun??ben su sıvı sac kremının ıcersıne bu ampullerden kattım uclarına da bebe yagı sıkıyorum ama yetmıyor tabıkı sampuanıma da ampuller ve bal kattım ama hala saclarım cok kuru ıllakı banyodan sonra bı sac kremıyle yıkayıp bı kere durulamam gerekıyor bunu da yapmaktan cok hoslanmıyorum sankı o kadar bakımı bosuna yapıyo gıbı hıssedıyorum ne yapsam kı
canım çok az şampuanla yıka saçlarını sadece diplerine sür durulanırken saç uçlarından geçen şampuanlı su saçının temzlenmesi i çin yeterli..saç kurutma makinesi kullanma..saçlarını çok sık yıkama bunun dışında yaptığın bu bakımların nemlendirmesi gerekr tatlım yağ bakımı yapıo musun??
canım çok az şampuanla yıka saçlarını sadece diplerine sür durulanırken saç uçlarından geçen şampuanlı su saçının temzlenmesi i çin yeterli..saç kurutma makinesi kullanma..saçlarını çok sık yıkama bunun dışında yaptığın bu bakımların nemlendirmesi gerekr tatlım yağ bakımı yapıo musun??
canım walla o oksijenli suyla saç köklerndeki hücreleri yakmışım öldürmüşüm yani..saç boyandıında oryalin saçı dökmesinin sebebi de bu ama haklısın benmki yanan saç tedawisi ama eğer yanık saçı kendine getirebiliosa sağlıksız we dökülen saçınnda dökülmesibni durdurur die düşünüormgeçmiş olsun ama seninki saç dökülmesi bile değilki sadece saçların kopmuş
saç dökülmesi köküyle çıkan saçlar için kulanılır diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?