• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımın dökülmesini durdurdum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
evet arkadaşlar...nihayet saçımın dökülmesini durdurdum.psikolojim bozulmuştu bu yüzden ama çok şükür bu sitedeki bilgiler we siz hanımların değerli tawsiyeleri sayesinde dökülmem normal sewiyeye ulaştı...:teytey:
şimdi baştan başlıyım ben bu yaz tatile gittiğimde saç rengimi açmak istedm..papatya suyuyla denedm istediim kadar açılmadı bende baktım yanımızda oksijenli su war normal suyla karıştırıp saçıma sürdüm ama böle fısfıslı bi şişeye koydum ki diplerine gelmesn zekiyim ya sırnaşık şey:dance: tatilden geldm ertesi gün duş alıp çıkıçam..aldım duşu başımıöne eğip tarıyım dedm anam ne göriim kafamdaki saçlar tutam tutam gidio öle fena oldum ki hemen kuaförekoştum tabi o da şok..bir iki gün bekle dedi ama o bir iki gün sabah kalkıprum yastık saç dolu elimi saçıma götüremiorum çıt die diplerinden kopup gidio o kadar fenaydı ki:çok üzgünüm:sonra bu siteyi keşfettm we bi kür uyguladım..saçlarım oldukça kurudur benm saçlarımı haftada iki kere yıkadım pazar günleri badem yağına evigen we bemiks kırıp ısıttım saç diplerime yedirip 2 saat bekledm ssonra zeytnyağlı bi sabun getirttim gemlikli bi arkadaşıma bu sabunla kafamı güzelçe sabunluorum biraz da beklyorum ki sabun yağı iiyice çözüp akıtsın die..yoksa şampuanlarla o yağ kafadan çıkmıo..sabunu durulayıp ısırgan özlü tresanımın içine çam terebentin wwe bi kaşık da bal kattım bi de o şampuanla yıkıorum.tabi saç süpürge gibi karman çorman oluo kaydirigubbakcemile3 en son de dfn garlı saç bakım maskesi war onu saç kremi gibi uçlarına süürüp azıcık bekliorum.çünkü saçlarım kısa we katlı ne kadar uuraşırsam uuraşıyım diplerine değiyo e bende diplerine değse bile zarar wermiçek ama saç kremi etkisi wericek bişi aradım bu maskeyi buldum.çok da güzel kokuyu tawsiye ederm...pazar günleri böle bi bakım yapıorum bi de perşembeleri sadece yine o tresan şampuanımla yıkıyorum..
çok sık yıkamak saçı daha çok döküo çünkü saçımızın kendi ürettiği yağ zaten onu beslio biz dewwamlı o yağı arındırırsak saç da beslenemeyip kopup dökülüo
piyasadaki şampuanlar saçları yumuşacık yapıo mis gibi kokuo ama bi o kadar da yıpratıp döküo
ne warsa doal yöntemlerde war kızlar anlıycaınız.ben bu şekilde bir ay yaptım we şu an günde 20-30 tel dökülüo saçlarım e o da normal artık
burdaki herkese werdiğiniz bilgiler için teşekkr ederm ben bunu uygulamaya deewam ediçem herkese sağlıklı saçlara kawuşmak dileğiyle..

senın adına cok sevındım canım ne guzel yılmamıssın azımle bakım yapıp saclarını eskı saglıgına kavusturabılmıssın =)

ewet tatlım öyle dewam etseydi gerçekten kel kalabilirdim normalin 10 katı dökülüodu öle söliim çok teşekkr eederm

şu çamterebentini defalarca duydum, defalarca denedim, yok olmuyor. saçlarım kuru, bu ürün iyice kurutuyor ve nemlendirici maskeler bile işe yaramıyor. tüm saç tellerim tek tek birbirinden ayrılıp uçuşuyor resmen:) ateş böcüğü sende saçlarım kuru demişsin, sana zarar vermediğine eminmisin canım?

ewet tatlım öyle dewam etseydi gerçekten kel kalabilirdim normalin 10 katı dökülüodu öle söliim çok teşekkr eederm

canım ya bir başka konuda senin saçlarını görmüştüm çok güzellerdi.
şimdi kısa mı?
çok beğenmiştim rengini ve de dalgalarını.harikaydılar .
tekrar düzeldiğine ve istediğin gibi olmasını çok memnun oldum.
benimkiler de çok yıprandı ve ben de erkek gibi kestiridim.
şimdi ne boya yapıyorum ne de kimyasal şampuan kullanıyorum.organics diye bir şey aldım eczaneden çok güzel .saçlarımı kendine getirdi,tavsiye ederim a.s.

şu çamterebentini defalarca duydum, defalarca denedim, yok olmuyor. saçlarım kuru, bu ürün iyice kurutuyor ve nemlendirici maskeler bile işe yaramıyor. tüm saç tellerim tek tek birbirinden ayrılıp uçuşuyor resmen:) ateş böcüğü sende saçlarım kuru demişsin, sana zarar vermediğine eminmisin canım?

ewet canım benim saçlarım da çok kuru...ama sen çam terebentini şampuanına mı kattın yoksa direk saç diplerine mi sürdün..ben şöle bişi uyguluyorum tatlım tresan şampuanıma kattım işte tamamına 2 kapak kadar..sakın çam terebentini direk saç diplerine sürme o çok güçlü bi yağ tahriş eder derini saçlarını da kurutur..ama şöle yapabilirsin badem yağının içine çok çok az mesela işte bi küçük şişenin içine yarın kapaktan biraz az koyar karıştırır sürersin..ama bunu herzaman diil sadece dökülmenin arttıığı mewsim geçişlerinde falan yaparsın onun dışında sadece şampuanına katarsın yağ bakımını da badem yağı ya da zeytn yağı gibi yağlarla yaparsın yoksa çam terebentini sadece çok dökülme olunca aacil yardım olarak azıcık bi miktar we mutlaka başka bi yağa karıştırarak kullan..
saçların çok kuruysa da banyoda kremini sürüosundur zaten..çıkınca saç böle hafif nemliyken eline azıcık yağğsız briyantin alıp saç uçlarına güzelçe daıtırsan hem nemlenir hem yumuşacık olur hem de kolay şekil alır ama ölçüyü kaçırmaman lazım tabi..yoksa başından aşaı yağ dökmüşsün gibi duruo kaydirigubbakcemile3 sen ne kullanıosun canım başka önerilermde olabilir

Canım gerçekten çok sevindim istediğin gibi saçlara sahip olmana. Hepimizin ortak isteği bu, ve sen isteğine kavuşmuşsun :nazar: Bu saçları sık yıkamanın da dökülmeye yol açtığına katılıyorum. Çünkü şu anda yaz, her gün olmasa da gün aşırı duş alıyoruz. Saçlarımız kendi yağıyla beslenemeden yine üzerine kozmetik şampuanlar, yağlar, bakım kremleri derken saçımız da şaşırıyor ve tepki veriyor bize bence dökülerek. Hepimiz istediğimiz saçlara sahip oluruz inşallah kaydirigubbakcemile5

canım ya bir başka konuda senin saçlarını görmüştüm çok güzellerdi.
şimdi kısa mı?
çok beğenmiştim rengini ve de dalgalarını.harikaydılar .
tekrar düzeldiğine ve istediğin gibi olmasını çok memnun oldum.
benimkiler de çok yıprandı ve ben de erkek gibi kestiridim.
şimdi ne boya yapıyorum ne de kimyasal şampuan kullanıyorum.organics diye bir şey aldım eczaneden çok güzel .saçlarımı kendine getirdi,tavsiye ederim a.s.

ewet tatlım o güzelim saçlarını yakan salak benm hihoyyyt şimdi ondan daha kısa ewet aynı modelin katları bi 3 parmak daha kısa am auzayınca aynı modeli elde edicem sanıorum..bende tövbe ettm saçıma kimyasal içeren bişi değdirmeye..krem 7/24lerimi bile attım herşeyn doğalını kendim yapıp kullanıorum şimdi parlaması için olan kremler yerine bal,krem yerine sirke,şampuan yerine zeytnyağlı sabun..:a.s kendimi iice doal yaşama werdm annem eskiden ew tekin acar gibi derdi şimdi aktar giibi dio...canım o şampuanı biliorum ama incelemedm bakalım şu an elimde tresan war belki bitince bende ondan alırım...zaten sabundan sonra kullanıorum şampuanı aslında şampuanı da bırakıp direk sabun kullanmak istiorum ama kurutuo o da..teşekkr ederm iltifatların we tawsien için :utangac:

yağsız briyantin saç kremi gibi mi yoksa köpük jöle gibi mi?

yağsız briyantin saç kremi gibi mi yoksa köpük jöle gibi mi?

canım yağsız briyantin dediğim şey krem 7/24ün aynısı..sadece içinde silikonu falan yok bi de e vitaminlisi war işte aslında 24le..ben alışkanlık olmuş bunu kullanıorum sewmiorum dierilerini

ben su sıvı sac kremının ıcersıne bu ampullerden kattım uclarına da bebe yagı sıkıyorum ama yetmıyor tabıkı sampuanıma da ampuller ve bal kattım ama hala saclarım cok kuru ıllakı banyodan sonra bı sac kremıyle yıkayıp bı kere durulamam gerekıyor bunu da yapmaktan cok hoslanmıyorum sankı o kadar bakımı bosuna yapıyo gıbı hıssedıyorum ne yapsam kı

ben su sıvı sac kremının ıcersıne bu ampullerden kattım uclarına da bebe yagı sıkıyorum ama yetmıyor tabıkı sampuanıma da ampuller ve bal kattım ama hala saclarım cok kuru ıllakı banyodan sonra bı sac kremıyle yıkayıp bı kere durulamam gerekıyor bunu da yapmaktan cok hoslanmıyorum sankı o kadar bakımı bosuna yapıyo gıbı hıssedıyorum ne yapsam kı
canım çok az şampuanla yıka saçlarını sadece diplerine sür durulanırken saç uçlarından geçen şampuanlı su saçının temzlenmesi i çin yeterli..saç kurutma makinesi kullanma..saçlarını çok sık yıkama bunun dışında yaptığın bu bakımların nemlendirmesi gerekr tatlım yağ bakımı yapıo musun??

canım çok az şampuanla yıka saçlarını sadece diplerine sür durulanırken saç uçlarından geçen şampuanlı su saçının temzlenmesi i çin yeterli..saç kurutma makinesi kullanma..saçlarını çok sık yıkama bunun dışında yaptığın bu bakımların nemlendirmesi gerekr tatlım yağ bakımı yapıo musun??

canım ,organicum şampuan fena sayılmaz.iyi gibi.yumuşak ve parlak yaptı.bir süre deneyeyim diyorum.
saçların çok güzel canım,ve bundan sonra da her zaman senin istediğin gibi güzel ve sağlıklı olur inşallah.
a.s.

yok yag yapmıyorum hoslanmıyorum onlardan ya bı kere yaptım saclarım daha kotu oldu o yuzden yapmıyorum artık..

bu yaptıklarımı deneyerek dökülmei durdurabilirsinis kıslarrr

geçmiş olsun ama seninki saç dökülmesi bile değilki sadece saçların kopmuş
saç dökülmesi köküyle çıkan saçlar için kulanılır diye düşünüyorum

geçmiş olsun ama seninki saç dökülmesi bile değilki sadece saçların kopmuş
saç dökülmesi köküyle çıkan saçlar için kulanılır diye düşünüyorum
canım walla o oksijenli suyla saç köklerndeki hücreleri yakmışım öldürmüşüm yani..saç boyandıında oryalin saçı dökmesinin sebebi de bu ama haklısın benmki yanan saç tedawisi ama eğer yanık saçı kendine getirebiliosa sağlıksız we dökülen saçınnda dökülmesibni durdurur die düşünüorm

şimci bu bemixle evigen hap falanmı yoksa iğne ampulu gibi bişeymi?bilgisi olan varsa sölesin lütfen

ampül canım böle küçücük...eczanelerde bemix ampül yada evigen ampül dediinde weriolar 5 ampül oluo bi kutuda...

Yaptigin uygulamadan dolayi sac derini fena sekilde kurutmussun ve sac koklerin beslenemediginden dokulmus sanirim.. yinede cok uzun sure bu kadar asiri bi sekilde dokulmezdi.. bana zaten sac dokulmenin duracagi varmista kur filan bahanesi olmus gibi geldi.

Back