Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın değişik ışıklarda çekilmiş fotoğrafları.Yardım!

Glceee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
206
21
48
İzmir
Slm kızlar hem kendime hemde sizlere yardımcı olmak adına açtım bu konuyu. Saçlarımı 2 ay önce siyahtan açtım ve 2 hafta arayla 3 kere boyadım. Ama hala ton ton farklılıklar var ve kızıllıktan bir türlü kurtulamıyorum. en son loreal 8.1 ile 8.0 karıştırıp boyadım ama yine aktı. Ne yapacağmı bilemiyorum bu işlerden anlayan birileri sesimi duysun bana yardım etsin :) yoksa kel kalıcam :) izmirde yaşıyorum tavsiye edebilceğiniz kuaför varsa gidebilirim güvenmediğim için kuaförede gidemiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum........

Eklentiler

• $ööl.jpg
    30,1 KB · Görüntüleme: 110
  • $öö.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 78
  • $mm.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 165
  • $lllll.jpg
    29,2 KB · Görüntüleme: 75
  • $lllli.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 106
aynı durumdayız senle birisi fikir versin lütfen renk renk saçlarım ve aynı böyle. sarı istiyorum bende ama açıcı var saçımda zaten tekrar açtıramam yanar kesin

Son düzenleme:
aynı durumdayız senle birisi fikir versin lütfen renk renk saçlarım ve aynı böyle. sarı istiyorum bende ama açıcı var saçımda zaten tekrar açtıramam yanar kesin

Aynen cnm aslında kuaförlere taş çıkartıcak arkadaşlarımız var bu sitede. ama sanırım girmiyorlar inş bilen birileri çıkar bende bekliyorum

Aynen cnm aslında kuaförlere taş çıkartıcak arkadaşlarımız var bu sitede. ama sanırım girmiyorlar inş bilen birileri çıkar bende bekliyorum

arkadaşlar bu tondaki boyalı bir saçtan sarıya dönmek zordur. size tavsiyem bir kuaföre gidin ve ton farklılıklarını kapatacak uygun bir renge boyatın ve uzamaya bırakın. ayrıca bu renkten kurtulduğunuzda tekrar sarı isterseniz kuaföre boyatın çünkü bizim yaptığımız şekilde sarıyı elde etmek çok zor. ancak profesyonel toz açıcılar var, onlar bu rengi verebiliyor ama onun da ayarını tutturamayıp saçını yakanlar çok. ama bu işten anlayan bir arkadaşınız varsa size yardımcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…