Saç Rengi ve Saç Boyama saçımın böyle olmasını istiyorum ama hangi renge boyamalıyım :((resimli)

jelibon55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
149
5
118
Kırklareli
arkdşlr saçlarımı neva colour çok açık kumrala boyadım böyle oldu dipler daha açık uçlar koyu. sanırım kamerann ışığndan daha farklı görünüyo keşke günülk hayattada böyle görünsede bundan koyu esra erolun saçn rengini çok bğndm böyle istiyorum ama hangi renge boyamalıyım lütfen cvplarnızı beklyrm :S

Eklentiler

• $SAM_0058.jpg
    48,2 KB · Görüntüleme: 277
  • $159011.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 566
Son düzenleme:
çıkolata kahve koyu bi renk esra erolun ki daha cok 7 numara kumralı andırıyo bnce belkı bıraz daha koyusu olabilir.bu arada iyi bi markaya boyamalısn koleston yada palette. palette yedı numara hoş bi renk istedigine yakın

Son düzenleme:
saçının 2-3 ton acığı bir renk denemelisin ilk resimler sana ait ise tabi. gümüş boya ile karıştır bakırlık olmasın diye

bende evelsi gün mavi siyah saçlarımı orialle açtım bi cesaretle ,yıllardır hep aynı sıkılmıştım artık,neyse saç ucları koyu kızıl gibi diplere dogru acık kızıl aralarda sarı olan yerler bile var ama saç diplerini açmadım kendi koyu saç rengim..:) oldukça karmaşık bi durumdayım yani..istedigim renk orta kumral yada koyu küllü sarı.diplerde kendi saçım kalsın istiyorum..bundan sonra nasıl bi yol izlesem bilemdim..iki gündür saçlarımı yıkıyorum renk oyursun iyice diye ve küllü griye yakın açık bi renk aldım önce uc kısımlarını 1-2 ton daha acıp ,acık yerlerle eşitlemek için sonra bir kerede yine açık küllü bi renge komple boyadıktan sonra hepsini istedigim renge boyamayı düşünüyürum sizce nası olur becerebilirmiyim oda var yoksa sadece ucrarını acık boyayla actıktan sonra hepsini küllü kumrala boyasıımı..

canım esra erolun saçı altın kumral bu resimde, ama senin saçlarının uçları koyu olduğu için yine uçlar koyu düşer.o da bi kaç boyaya kaybolur merak etme.

saçlarımı boyadım bakın çok felaket oldu çok açıldı :S ben bugday tenliyim yüzüm sarı saçımda sarı gibi iyice hasta gibi görünüyorum :S ne renk vurmalıyım bunun üstüne koyulaşsın :S nerdeyse sarı :S

Son düzenleme:
ama şekerim sende ne bir öncekini beğeniyorsun, ne bunu..
bence ikisi de hoş tonlarmış..gözün alışır zamanla

neva colour açık kumrala boyadım. arkadaşlarım beğendi güzel olmuş dediler. gerçkten öyle ışıkta çok açık görünüyo normalde dışarda bu kdar turuncu gözükmüyor alıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…