oyle dusunuyorum da bır daha boyanın tutması icin ne yapmalıyımbence artık saçına boya yapma en azımdan 3 hafta yoksa saçın yanar.
Oryalle açılan saç üzerine bende birkaç kez bakır kızıla boyadım ama her yıkamada hem renk aktı hem de açılan yerler çatallaştı. Şimdi saçlarım uzadıkça uçlarından toparlatıyorum. açıldıktan sonra bakım işe yaramıyor çünkü saçın kalitesi azalıyo
ne renk kullandın ki o kadar akmadan sonra
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten üzücü aslında kuaför kınalı saça açma ve boya yapılmayacağını bilir üç kuruş için insanların canını yakıyorlar ee Aallah büyük ..neyse üzülmeyin artık diyeceğim ama biliyorum zor bir durum şu anda neler yapabilirsinz isterseniz forumlarda şu bölüme bir bakın birçok arkadaşın başına gelmiş ve birçok doğal bakım tavsiyeleri var belki biride sizin işinize yarar tekrar geçmiş olsun canınız sağolsun nasılsa gene uzar lütfen çok üzülmemeye çalışın sevgiyle kalınkızlar
sacımda kına vardı kuafor onu oryalle akıttı sacım turuncu oldu ustune kızıl boya yaptı hep 2 haftaya kalmadan aktı. en sonunda kahve yaptırdım bıkıp o da sımdı 2 hafta olmadan turuncu parlıyor hemmen akıyor turuncular cıkıyor gene
nedır bunun caresı vallahı cok pismanım boyattıgına. aynı rengı 2 hafta arayla boyattım tutsun dıye ne fayda
artık saclarımda kopma da oluyor imdat hanımlar
kızlar
sacımda kına vardı kuafor onu oryalle akıttı sacım turuncu oldu ustune kızıl boya yaptı hep 2 haftaya kalmadan aktı. en sonunda kahve yaptırdım bıkıp o da sımdı 2 hafta olmadan turuncu parlıyor hemmen akıyor turuncular cıkıyor gene
nedır bunun caresı vallahı cok pismanım boyattıgına. aynı rengı 2 hafta arayla boyattım tutsun dıye ne fayda
artık saclarımda kopma da oluyor imdat hanımlar
Canım bi kere saçında kına varmış kınalı saça işlem yapılmaz hadi sen bilmiyor olabilirsin ama kuaförde mi bilmiyor canım bunu ya kınalı saça açıcı sürülürse mahvolur saç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?