• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımın boyası 2 hafta sonra hemen akıyor.Saçım boya tutmuyor.Bu konuda ne yapabilim?

nazlikiz9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
14
0
36
İstanbul
kızlar
sacımda kına vardı kuafor onu oryalle akıttı sacım turuncu oldu ustune kızıl boya yaptı hep 2 haftaya kalmadan aktı. en sonunda kahve yaptırdım bıkıp o da sımdı 2 hafta olmadan turuncu parlıyor hemmen akıyor turuncular cıkıyor gene
nedır bunun caresı vallahı cok pismanım boyattıgına. aynı rengı 2 hafta arayla boyattım tutsun dıye ne fayda
artık saclarımda kopma da oluyor imdat hanımlar

Oryalle açılan saç üzerine bende birkaç kez bakır kızıla boyadım ama her yıkamada hem renk aktı hem de açılan yerler çatallaştı. Şimdi saçlarım uzadıkça uçlarından toparlatıyorum. açıldıktan sonra bakım işe yaramıyor çünkü saçın kalitesi azalıyo

Oryalle açılan saç üzerine bende birkaç kez bakır kızıla boyadım ama her yıkamada hem renk aktı hem de açılan yerler çatallaştı. Şimdi saçlarım uzadıkça uçlarından toparlatıyorum. açıldıktan sonra bakım işe yaramıyor çünkü saçın kalitesi azalıyo

ne renk kullandın ki o kadar akmadan sonra

bır de kızlar belirli yerlerdinde akıyor tepeler mesela turunculanıyor hemen alttaki saclarım tam istedgim renkte. bazı kısımlar boyayı tutuyor bazıları akıtıyor. moralim cok bozuluyor bu duruma

benim saçım da alttaki röfleden dolayı boya tutmuyordu en fazla iki hafta sonra akıyordu boyadığım boya..son olarak voilanın color fix serisini kullandım içinde renk sabitleyici krem var boyadan önce sürüyorsun saça..

şuan bir aya yaklaştı boya ilk günkü gibi duruyor tavsiye ederim...

kızlar
sacımda kına vardı kuafor onu oryalle akıttı sacım turuncu oldu ustune kızıl boya yaptı hep 2 haftaya kalmadan aktı. en sonunda kahve yaptırdım bıkıp o da sımdı 2 hafta olmadan turuncu parlıyor hemmen akıyor turuncular cıkıyor gene
nedır bunun caresı vallahı cok pismanım boyattıgına. aynı rengı 2 hafta arayla boyattım tutsun dıye ne fayda
geçmiş olsun arkadaşım gerçekten üzücü aslında kuaför kınalı saça açma ve boya yapılmayacağını bilir üç kuruş için insanların canını yakıyorlar ee Aallah büyük ..neyse üzülmeyin artık diyeceğim ama biliyorum zor bir durum şu anda neler yapabilirsinz isterseniz forumlarda şu bölüme bir bakın birçok arkadaşın başına gelmiş ve birçok doğal bakım tavsiyeleri var belki biride sizin işinize yarar tekrar geçmiş olsun canınız sağolsun nasılsa gene uzar lütfen çok üzülmemeye çalışın sevgiyle kalın:16:
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...05c305larla-yanm305351-sa231lara-bak305m.html

kızlar

aslında saçının oksijene ihtiyacı var,boyamasan daha iyi ama diyorsan bu renkte duramam,ozaman hint kınası tavsiye etmem gerekecek...en azından yeni saçların gelene kadar idare eder seni,azar azar kestirir eski sağlıklı saçlarını geri kavuşursun.

not: adetliyken saçını boyama...tutmaz,tutsa bile çabuk akar !..

Canım bi kere saçında kına varmış kınalı saça işlem yapılmaz hadi sen bilmiyor olabilirsin ama kuaförde mi bilmiyor canım bunu ya kınalı saça açıcı sürülürse mahvolur saç :50:

Son düzenleme:
Canım bi kere saçında kına varmış kınalı saça işlem yapılmaz hadi sen bilmiyor olabilirsin ama kuaförde mi bilmiyor canım bunu ya kınalı saça açıcı sürülürse mahvolur saç :50:

ufff koleston yaptim simdilik iyi gidiyor da gene akacak diye korkuyorum.
bir de benm sacim bukle bukleydi simdi dalagli duruyor acaba yapisina zarar gelmis midir:43:

kizlar sacimi boyadiktan 1.5 hafta sonra benim sacim gene duduk bir renge dondu aka aka. anlamiyorum ki neden boyle oluyor 10 gunde bir sac boyanmaz ki. sampuandan mi oluyor ki bir sarimsakli bir de kinali sampuan kullanmistim
ofofof:2::2::2::2:

Back