Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçımın bir bölümü seyrek

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sorusoran07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
6
0
24
Saçımın ön tarafından saçımı ayırdığım yer içeriye doğru seyrek. Tekrar sac çıkmasını nasıl sağlayabilirim ? Doğal ve pratik cozumleri olan var mı ?

Sarımsağı ortadan ikiye kesip sür bir müddet ve saçını her zaman ayırdığın yerden değil başka bir yerden ayırmaya başla.

Kizlar merhaba
Bende 15 yasinda sac dokulmesi yasamaya basladim suan 29 yasindayim yillardir denemedigim sey gitmedigim doktor yaptirmadigim tahlil kalmadi bu durumdan o kadar skldim ki size anlatamam yeter artik ugrasmicam belki kendiliginden cikar diorum sonra kendimi yine nasil sac cikartilir diye internette arastirma yaprken buluyorum..kadinlar kulubunu cok uzun suredir takip ediorum fakat daha yeni yazma firsati buldum.. daha dogrusu faydasini gordugum bisi olmadigi icin yazma geregi duymadim. Benin saclarim da tepe bolgesi yani alnimdan geriye dogru bi seyreklik var ve beni cok rahatsiz edio toppik kullaniorum ondanda biktim sonra lorealin beyazlari kapatan spreyinden aldim oda yapis yapi yapio su saclarima bi care bulamadim.. gecen gun yine nette arastirma yaparken kadinlar kulubunden bi arkasimizin corek otu yagindan bahsetmis bide bunu deniyim bari diyerek kollari sivadim.. daha baslayali bi hafta oldu. Oncelikle sabahlari ac karnina soguk pres corek otu yagindan bi cay kasigi iciorum gun asirida bu yagi saclarima masajla yedirip 1 saat snr dus aliorum birde ben kendime 2,5luk dermaroller aldim haftada 1 de onu yapicam gecen hafta 1 kere dermaroller yapip corek otu yagini saclarima surdum yine 1 saat bekletip yikandim bakalim gelismeler nasil olucak.. sonuclar iyide olsa kotude olsa benimle birlikte bu skntiyi cekenlerle bunu mutlaka paylasicam insallah faydasini gorurumde benimde biraz olsun sizelre faydam dokunur..sevgiyle kalin

Inşallah faydasını görürsün şifa olur canım.
2,5 dermaroller biraz büyük degil mi?
1 veya 1,5 tavsiye ediyorlar saç için, daha derine inerse köklere zarar verebilirmiş dikkatli ol.

Bir de canım çörek otu yağını hazır değil de taze sıktırarak almaya çalış. Yağın içine ezcanede satılan ampullerden de ekle bomba olur

Bemiks-evin-bepantene üçlüsü.
Bi de erkek tipi dökülmen varsa adaçayı ve yeşil çay iç canım.
Sampuan ketoral.
2,5 luk dermaroller bende biraz soru işareti yarattı. Dikkatli kullan. Kanama olursa bırak canım.

Tamam canim dikkat edicem dedigin ampulleri sampuanimda kullaniorum insallah bi faydasi olur.. Allah senden razi olsun

Yağa da katabilirsin canım, sampuandan daha uzun süre saçında kalacağı ve önce rollerla geçeceğin için emilim artar.
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…