• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçımın bakimi lutfen yardimci olun

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ANGELLOLITA

!Hiç AşIk OlMaDıM!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
89
0
16
Mardin
Saçımın belli bir şekli olsun vede rengi canlı olsun mis gibide koksun yanliz bunlarin kalıcı olmasını istiyorum vede saç rengimi nasil aca bilirim eskiden sarıydı kestire kestire ve sekil vere vere rengi koyulasti kahve tonunu aldı yardimci olun lutfen boyamadan nasil kalici bir bakim yapa bilirim sacima surekli kuafore gidemem derSlerden dolayi sacim dalgali surekli sekil veremem yipranir die her onume gelen kremide kullanamam kepek yapio dustan sonra uygulayacagim kolay bisi olsun istiyom acil yardim edin lutfen onereceginiz en iyi marka veya yag veya karisim hic fark etmez yeterki onarsin canli bir renk alsin vede mis gibi koksun hani şu duştan çıktıktan sonraki hali gibi simdiden tesekurler.

Son düzenleme:
Canim rrenk acma konusunda bir sey soyleyemm de eger saclarim onarilsin , parlak dursun , guzel koksun diyorsan sac serumu kullanbilirsin :-)

benim saçlar yanık yanıktı diptekiler çıkana kadar keratin fönü baya iş gördü.. ama o kadar yanık değilse boşver yanından bile geçme..

Back