• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçımı yiyorum...

sabine

Kalpten kalbe bir yol vardır görülmez.
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
4.127
10.737
408
daha önce böyle bisey duydunuz mu bilmiyorum ama yillardir saclarimin uclarini kopariyorum,bazen gidiyo mideme bazen de atiyorum agzimla, saclarim hic uzamiyo cunku hep kopariyorum hep kut saclarim,uclari kiriklarla dolu,sadece röfle yaptirdigim zaman yada kestirdigim zaman bi sure yemiyorum sonra yeniden basliyorum,saclarimin uzamasini istiyorum ya ,doktora da gittim ama ben almanyadayim,burda tek bi tane turk doktor var o da cok dolu oluyo 5 dk bile zaman ayiramiyo,böyle bi aliskanliktan kurtulabilen var mi nasil?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yiyordum küçükken .Ama kendi kendime bıraktım.Herşey sende bitiyo anacım napcankaydirigubbakcemile3Ama bak ciddi bişi bu yha kelliğe falan neden olur ilerde hem midede , bağırsakta birikip başka şeylere yol açabilir.
Wala işte cnm ben kendi kendime zamanla bıraktım ama doktora görünmek şart sanırım.Umarım kurtulursun:Saruboceq:

:1shok::1shok::1shok:
valla şaşırdım..bunu genelde çocuklar yapıyo diye biliyodum...hatta tv de çıkmıştı..kız çocuğunun midesinden top şeklinden saç çıkarmışlardı...
bende tırnağımı yiyorum.dudaklarımı yiyorum....nekadar iğrenç insanlarız yaa...ne bulsak yiyoruz..
malesef sana bi öneride bulunamayacam..kelin merhemi olsa kendi başına sürer hesabı...

ayy ilk kes duydum saç yiyeniCADIARZUcnm saçlarını sürekli bagla yüzüne gelmesin belki unutursun yemeyi el alışkanlıgı olmuştur sürekli saçını agzına götürürsün öylede olunca demek yiyiosuna.s.

kizlar zaten bende cocuklugumdan beri var,kucukken sacim o kadar gurduki toplamakta zorlanirdim simdi azicik bisey kaldi seyreldi yaaaaa,uzatamiyorum tek hayalim saclarimin belime kadar uzamasi:(tirnaklarimi da yedim bi ara ama onu biraktim simdi cok guzel uzun tirnaklarim var ama su sac isini birakamiyorum unutuyorum hep yiyorum biri uyarinca aklima geliyo birakiyorum bilmiyorum benim sonum ne olucak

surekli bagliyorum ama unutup alt taraflarda yine cikariyorum istem disi yani biri elime vurunca cekiyom elimi:(

saçlarını topuz yap hep toplu tut doktorda değil ççare sende

kız delimisin sen
o saçları mide öğütmez
ileride sancı çekersin ameliyata alırlar seni,sonrada 1 topak saç çıkartırlar yapma etme

bencede bir topak saç çıkartırlar midenden bak:S

canım saçlarını hep toplamanı, yada yakışıyorsa kısacık kestirmeni öneririm.

bende küçükken yerdim banyodan sonra ıslak ıslak pek güzel olurdu :) ama küçüklükte kaldı kardeşimde yerdi, yani gelip geçici alışkanlıklar bunlar, sende bu şekilde düşünürsen yada evde gözlerini ayıran bi annen varsa çabucak atlatırsın :)

bende küçükken yerdim banyodan sonra ıslak ıslak pek güzel olurdu :) ama küçüklükte kaldı kardeşimde yerdi, yani gelip geçici alışkanlıklar bunlar, sende bu şekilde düşünürsen yada evde gözlerini ayıran bi annen varsa çabucak atlatırsın :)

insallah canim atlaticam insallah bi suredir yemiyorum zaten:lepi:

Back