• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı yeniden boyamak için -resimli

svieridoroga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2010
84
0
36
İstanbul
arkadaşlar saçlarımı kızıl siyahtan oryelle açtı kuaför sonra 6.5 diye bir kızıla boyadı, hiç yıpranmadı çünkü bakım yapmıştım öncesinde de sonrasında da, neyse şimdi ben bu renk bana çok açık oldu diye şarap kızılı falan boyamayı düşünüorum 22 temmuzda boyadı kuaför bir daha ne zaman boyayım sizce =)
$Fotoğraf1682.jpg $Fotoğraf1682.jpg

arkadaşlar saçlarımı kızıl siyahtan oryelle açtı kuaför sonra 6.5 diye bir kızıla boyadı, hiç yıpranmadı çünkü bakım yapmıştım öncesinde de sonrasında da, neyse şimdi ben bu renk bana çok açık oldu diye şarap kızılı falan boyamayı düşünüorum 22 temmuzda boyadı kuaför bir daha ne zaman boyayım sizce =)
Eki Görüntüle 229652 Eki Görüntüle 229652

canım zaten sacın yenı acılmıs ve boyanmıs bece en az 2hafta bekle ,,hem sacın zaten kızıl dıer renklere gore daha cok akar bolece yenı yapcagın rengın tutması kolay olur derim :)

çook teşekkür ederim canıııımcıklarım yaa =)) ben 21 gün falan bekleyeyim diyordum ama bu arada aktardan yağ aldım karışık her şey varonu süreyim bir de saç maskesi aldım proteinli onu falan süreyim sonra boyayım ne yapayım peki =)

çook teşekkür ederim canıııımcıklarım yaa =)) ben 21 gün falan bekleyeyim diyordum ama bu arada aktardan yağ aldım karışık her şey varonu süreyim bir de saç maskesi aldım proteinli onu falan süreyim sonra boyayım ne yapayım peki =)

neymis o proteinli maske merak ettim :61: bende watsonun ballı maskesını kullanıyorum maske manyagı oldum nerde ne var bakıyorum hep :1: ... kolestonu pek sevmem kutu rengınden hep koyu cıkıyo ama kızıllarını severım hos kızıllar ama hıc denemedım bide alix markanın katalogu ben dıyım 10 sen de 20 sayfa yani her tondan onlarca var kızıl secenegıde fazla ıstersen bı kozmetıkcıden hanı su kuaforlere satıs yapanlar var ya orda oluyo onlar bı bak derım canım

Eki Görüntüle 229652 Eki Görüntüle 229652

canım saçının kızılı sana çok yakışmış.herhalde sen açtırdıkdan sonra boyattığın için zamanla yıkana yıkana açıldı.
bana kalırsa bu kızıla devam et.şarap kızılı çok koyu yapar ve yaşını daha büyük gösterir

neymis o proteinli maske merak ettim :61: bende watsonun ballı maskesını kullanıyorum maske manyagı oldum nerde ne var bakıyorum hep :1: ... kolestonu pek sevmem kutu rengınden hep koyu cıkıyo ama kızıllarını severım hos kızıllar ama hıc denemedım bide alix markanın katalogu ben dıyım 10 sen de 20 sayfa yani her tondan onlarca var kızıl secenegıde fazla ıstersen bı kozmetıkcıden hanı su kuaforlere satıs yapanlar var ya orda oluyo onlar bı bak derım canım

canım nelsan mı nelsa mı dışı böyle mavi yuvarlak kutuda birinde tshoptan diğerinde cosmocityden aldım buğday proteinli maske, been çok memnun kaldım erkek arkadaşımda yeşil elmalısını kullanıyor ben çok svdim, saç kremi olarak da kullanılıyor ama, istanbulda değilim bir ay kadar olsam gider bakardım o şeylere böyle çok kızıl kafa oldum gibi geliyor dayanamıyorum 2-3 hafta nasıl beklerim tekrar boyamadan. =((

canım saçının kızılı sana çok yakışmış.herhalde sen açtırdıkdan sonra boyattığın için zamanla yıkana yıkana açıldı.
bana kalırsa bu kızıla devam et.şarap kızılı çok koyu yapar ve yaşını daha büyük gösterir

yok canım bu hemen iki gün sonra çekilen fotoğraf, ama turuncu olacak diye korkuyorum, ki oluyor da o yüzden bir an önce boyayım diyorum, şarap kızılı baya koyu bir renk mi bu mesela?

Casting Creme Gloss : L'Oréal Paris'ten amonyak içermeyen saç boyası

Back