Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı tekrar boyatmalı mıyım?

runnet

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
66
1
286
İzmir
Kızlar bir sorunum var yardım ederseniz çookk sevinirim...
İlk olarak saçıma gölge yaptırdım ben bal rengi dedim kuaför sapsarı yaptı. Sanki gölge değil boya yaptırdım okadar sık atmış yani. 1 hafta sonrası (saç uçlarımda kına olduğu için kızılımsıydı) bakır kızıl tonlarında boya yaptırdım. Ancak bu renk pek gitmedi yüzüme (tenim buğday rengi). Şimdi üstüne kahve tonları yaptırsam saçlarım çok yıpranırmı saçlarımı yakmaktan korkuyorum ama renkte hiç yakışmadı ne yapmalıyım ne olur acil yazarsanız çok sevinirim............

Kahve tonlari, özellikle koyu kahveler yipratmaz, aksine daha saglikli gösterir saclari. Ben saclarimi siyahtan acip, üstüne iki defa kizil boyayip, sonra koyu kahveye boyamistim hic bir sey olmamisti. Ama yine de bir kac gün dinlensin saclarin. Zeytin yagli bakim uygula kendine gelsin biraz. Bir kac gün sonra boyarsin. Koyu renkler yakmaz saclarini. Koyu kahve mi düsünüyorsun yoksa acik tonlarda bir kahve mi? Bir de saclarin kalin telli mi, ince telli mi?

Canım çok sağol hemen cevapladığın için.
Saçlarım çok ince olmasada orta ince telli. Sağlıklı bir saçım var. Gölgeleri paketletip açık tonlarda kahve düşünüyorum. Karamel tonlar istiyorum sizce nasıl olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…