Saç Rengi ve Saç Boyama sacımı tarcına boyadım

ilkyaz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
116
Yer
Aydın
arkadaslar önce söliyim resimdeki sac benim sacım degil ama KEŞKE OLSA..çünkü tam olarak istediğim sac bu resim koymayı yani telefondan koymatı beceremediğim için bunu koyuyorum sac rengim bu renge cok yakın oldu sadece bu biraz daha sarımsı ama yıkandıkça öyle olacak galiba birazdan resimimi koymaya calısıcam ama tarcın bakırla süphesi oln varsa olmasın süper ya be n 2.yi boyadım dışarda turuncu bakır oluyo herkes begendi inşallah sot-ra resimdekine döner zaten pek fark yok boyayanlar gönül rahatlıgıyla boyasın

Eklentiler

• $3533374877_97e087039d_m.jpg
    $3533374877_97e087039d_m.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 1.690
bu renk harika ya
rengi yakaladım mı bırakmayın :)

arkadaslar önce söliyim resimdeki sac benim sacım degil ama KEŞKE OLSA..çünkü tam olarak istediğim sac bu resim koymayı yani telefondan koymatı beceremediğim için bunu koyuyorum sac rengim bu renge cok yakın oldu sadece bu biraz daha sarımsı ama yıkandıkça öyle olacak galiba birazdan resimimi koymaya calısıcam ama tarcın bakırla süphesi oln varsa olmasın süper ya be n 2.yi boyadım dışarda turuncu bakır oluyo herkes begendi inşallah sot-ra resimdekine döner zaten pek fark yok boyayanlar gönül rahatlıgıyla boyasın

canım benim eski sacıma benzemiş bu renk gibi olduysa :)
ben radikal bir karar alıp sacımı koyu kahveye boyadım ama resmen siyah oldu. herkes begendi ama gözüm alısamadı

sacımın altında da trcın bakır ve altın sarı karısımı vardı.simdi tek ona boyadım resim koymayı beceremedim birne yaptırıp koyucam bu renge cok yakın oldu sadece bu daha sarımsı ama tarcın da açılınca yıkandıkca boyle oluyo ben cok begendim herkes begendi resmi koymaya calıscam birazdan sora akınca da koyarım ama tam bu renk stiyorum aslınd nşalah yakalayabilirm bu tonu ya cok güzel

Benim şuan ki saçlarım biraz koyusu kalıyo sanırım :)

tarcın bakırmıı yanii sende palette tarçın bakıramı boyadın

kızlar işte size resim ama evde çekildi dışarda birazdaha turuncu sarı gibi oluyo ben seviyorum.tanlız ev üstteki tarcın bakır ve altın sarı karısımı boyadım.sora diğerleri yani tek tarcın bakır boyandı.nası kızlar önerisi olan varsa açıgım karısım gibi falan cünkü tam bu degil aradıgım acaba loreal yogun bakır kızılla karıstırılsa nası olur falan asıl istediğimi ilk yazımda koymustum işte bu

Eklentiler

• $Photo-0002g.g.jpg
    $Photo-0002g.g.jpg
    76,1 KB · Görüntüleme: 309
  • $Photo-0014.jpg
    $Photo-0014.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 324
bunları da cok begeniyorum işteeeeeeeee dah cok da aslında

Eklentiler

• $3533374877_97e087039d_m.jpg
    $3533374877_97e087039d_m.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 1.058
  • $kizilsacmodelleri0052afve9.jpg
    $kizilsacmodelleri0052afve9.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 391
  • $3534193266_6f7f911fb7_m.jpg
    $3534193266_6f7f911fb7_m.jpg
    22,5 KB · Görüntüleme: 292
  • $bakir-sac-renkleri134-300x393.jpg
    $bakir-sac-renkleri134-300x393.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 260
peki ilk boyadığüında ona koyumu olduu çünkü kutunun üzerindeki renk soluk biraz ondan soruyorumm birde ben saçıma boyasam olurmu

ılk boyamamda sarılarım kapanmadı. ıkinci boyadığımda böyle oldu. Saçında nasıl bi ton alır bilemiyorum canım .

seninki tarçın bakıra yakın zatenn açıldıkça bu renk alabilir

Olabilir canım çünkü benim diplerden kendi saçlarım gelmişti. Koyu kumral kendi saçım.

Saç renginiz çok güzel olmuşta bayağı iddialı bi renk. Dip boyalarıyla nasıl uğraşacaksınız merak ediyorum CADIARZU

problem olmuyo canımm benim saçım altın sarısıydıı çıkınca bile pek kötü durmuyoo yanii 2ayda bir dip boyası yaparsın sorun olmaz:)

Back