Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçımı siyaha boyatmak istiyorum
Saçım şuan kızıl kestane ama tam tutmadı ve şuan dibi gelmiş durumda saçımı siyaha boyatmak istiyorum hangilerini önerebilirsiniz ve tam tutması icin napmaliyim saçımı açmam gerekiir mi
Saçım şuan kızıl kestane ama tam tutmadı ve şuan dibi gelmiş durumda saçımı siyaha boyatmak istiyorum hangilerini önerebilirsiniz ve tam tutması icin napmaliyim saçımı açmam gerekiir mi
sıyah akmaya basldıgında ısıkta guneste kızılın ısıltıları gorunur ama kızıl boya gıbı olmaz kızıllı kestane. cok etkıleyecegını sanmam . acmana gerek yok
Bence 1 nolu siyah almak yerine koyu kestane falan alsan oda siyah oluyor zaten, en azından yıkadıkça açılır beğenmezsen dönmesi kolay olur baktın güzel sonra direk 1 numaralı siyahı vurursun
Bence 1 nolu siyah almak yerine koyu kestane falan alsan oda siyah oluyor zaten, en azından yıkadıkça açılır beğenmezsen dönmesi kolay olur baktın güzel sonra direk 1 numaralı siyahı vurursun
Canm ben 5.0 açık kahve yaptm ama karanlıkta basbaya siyah duruyor halbuki zemin rengm de açıktı baya. Şimdi 1 ay filan hergun yikayip akıtsam 1 Ay sonra fındık kabuğu yada baska bi istedigim renk sursem tutar mı sence? Yesil filan olur diyolar ya zaten açmıştım da. Çikolata kahve yapmstm akmıştı oda sarıya yakın duruyodu Tekrar açman gerekir bu saçı diyolar cünkü koyu baya ://