• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı siyaha boyasam mı

darkparadise

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
20
0
16
Ankara
arkadaşlar esmer gibiyim bugday da denebilir. kızıl kahve istedigim sacı kuafor sıcak çikolata yaptı ve begenmedim. bir ay sonra koyu kestaneye boyadık ama boya aktıkca sac rengi acılıyor. dipten gelen yine daha koyu kalıyor. sacım normalde simsiyah degil siyahın bi ton acıgıdır belki ama siyaha boyasam mı ten rengime yakışır mı? fotograf eklemeyi bilmiyorum ekleyemedim:)

eger cılt rengın koyu ıse kesınlıkle kızıl ve cok acık renklerden uzak dur derımm ...koyu renkler yuzunun ıfadesını daha da keskınlestırır ..resım ekleseydın keske :)

arkadaşlar esmer gibiyim bugday da denebilir. kızıl kahve istedigim sacı kuafor sıcak çikolata yaptı ve begenmedim. bir ay sonra koyu kestaneye boyadık ama boya aktıkca sac rengi acılıyor. dipten gelen yine daha koyu kalıyor. sacım normalde simsiyah degil siyahın bi ton acıgıdır belki ama siyaha boyasam mı ten rengime yakışır mı? fotograf eklemeyi bilmiyorum ekleyemedim:)

Merhaba;

Siyah kesinlikle vurma derim. Özellikle de 40 yaşın altındaysan. Seni olduğundan daha olgun ve sert gösterir. Onun yerine saçını garnier 110 ile boya bir kaç sefer. Açıcı değildir ancak bir kaç defa boyadıktan sonra saç renginin kırıldığını yani sertliliğinin gittigini görürsün. İstediğin rengi görene kadar 110 ile boya. Sonra da sıcak tonlar dene içinde dorelik olan :)

Back