Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı siyaha boyamak istiyorum ?

JelboonPuffy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2008
16
0
86
İzmir
Mrb ablalarım ben 15 yaşındıım saçlarımın rengi küllü kumral gibi bişidi saçlarımın rengini oksidan kremiyle açtım şimdi sarı baya hoşuma gitmior sizce saçlarımın rengini değiştriim mi beyaz tenliyim siyah saç yakışır mıı ?fisfisfis

Yakişir canim ama sariya yaki bi renkse bikaç kez boyamn gerkir sanrim.bnde dun boaydimsiyaha sacimi guzel oldueşimde begendi yani

açık tene, siyah yakışırda bu yaşta saç boyama işine girdiysen yandın sen...ilerde beyazların çıkınca zaten ister istemez boyacaktın..şimdi uğraş dur bakalım....

kendi renginden bır boya al ve ona boya. daha 15 yaşında sıyah saç hem agır durur hemde saçına yazık olur dıp sorunun olcak kuruma yapacak saçını berbat edeceksin. kendi rengine boya bır dahada elleme saçını

çok erken ya saç boyatmak için ama beyaz tene siyah saç süper duruyor.. sarı seni olduğundan daha büyük gösterir şu durumda bence eğer sarı istemiyorsan sitaha boyatabilirsin ama yazık etme daha bu yasta saçlarına

doğal rengine boyat
siyahın bakımı zor oluyor
diplerden çıkıcak yeniden boyamak zorunda kalıcaksın
doğal rengi neyse ona yakın bir şey uydur
bana kalırsa hiç boyama

fisfisfiseft bu yaşta biras erken ama işte yptım bikere hoşma gitmedi zaten okldn dolayı boyıyamamda yazın tatilde boyamayı düşünüorm olursa siyh olck

15 yasında saçmı boyatılırmış :mymeka:

valla kızlar, bulaşmış bir kere.şimdi biz ne desek boyayacak saçlarını..en iyi öğrenme yaşayarak öğrenmedir...o da ilerde öğrenir ve anlar bizi...

bence kendi saç rengine uygun güzel bir boya al madem, rengini açmış olmasan hiç boyama diyeceğim ama çok kötü görünmüyorsa hiç elleme saçlarını...siyah boya gerçekten olgun ve yaşından büyük gösteriyor....

istediğin renk boyat ama sla siyaha boyatma eğer saç renginden hemen sıkılıyorsan sık değişiklik yapıyorsan çünkü birdaha siyahtan başka bir renge dönmen imkanız ancak kuaförler döndürebilir ama sana maliyeti çok yüksek olur..birkez siyaha boyadım ama birdaha o hayatı yapmam canım..a.s.

aynen katılıyorum a.s

fisfisfiseft bu yaşta biras erken ama işte yptım bikere hoşma gitmedi zaten okldn dolayı boyıyamamda yazın tatilde boyamayı düşünüorm olursa siyh olck

sen izmirdesin demek....hem de lise öğrencisisin..yoksa bizim öğrencilerden biri misin? :teytey: kapıda yakalarım seni.....sırnaşık şey

bencede yorum yapanları dinle ve uzak dur boyadan
bende ilk 15 yaşımda boyattım saçlarımı
sonra resimdeki gibi röfle yaptırdım ve şu an 19 yaşımdayım bıktım artık geçen ay kendi dip rengime boyattım biraz daha koyu oldu ama (siyah oldu resmen diyebilirim)
ama ben artık boyatmamak için tek renk yaptım diplerle uğraşmak istemediğim için
beyaz tene siyah saç çok hoşuma gitmiyor ama bende beyaz tenliyim hafif bronz olunca daha güzel duruyo sanki

Ben yıllar önce bir defa denemiştim. Ancak açık kumral olduğum için, saçlar siyah, kaşlar-kirpikler koyu sarı gibi kalmıştı, off çok kötü olmuştu, hatırlayınca tüylerim diken diken oldu yine:)))

dikkat et derim kaş-kirpik rengine! aman onları boyatmaya kalkma sakın haa! güzel bir kahve tonuna boya bence, sarıyı beğenmediysen, zamanla kendi rengine dönersin! ben de siyahtıydı, sarıydı derken kendi rengime döndüm, oh rahatım şimdi, beyazlar çıkınca zaten ömür boyu boyamam gerekecek.yerimseniben

hmm tşkkr edrm eft kuaförler kısa saç boyamsı için bile 40 ytl ciavrı alıorlar annem geçnlerde saçını boyatta pek uzun sayılmas ama yinede en ucuz 60 ytl aldılrr yanii bilmiorm ya bn çok kararsızım herkes rengimden hoşlanıo ama beyas tneliym ya siyah saç yüsümü ortya çıkarır die düşünmüştm bikaç arkdşm boyadı zaten çok hoş duruo ama snradan değişmesi zor olursa hiç denemiim kafamçokkarıştı neyse tşkrler a.s.

benim kendi saç rengimde küllü kumral gibiydi değişiklik olsun diye açtım açık yakışmadı bana beyaz tenli olduğumdan.bende kapansın diye siyah yaptım çok yakışıyor siyah ama sıkılınca kendi rengine dönmek çok zaman alıyor.ben doğal rengimi hatırlamıyorum artık.senin için daha çok erken canım ya..açık kestane yapabilirsin belki..

iştee aynen bende beyenmedm siyah istiorm amaa bilmiorm zaten busene yapamam seneyee bakcaz artık:icecream:

ben de senin gibi beyaz tenli kumraldım sarı gibiydi saçlarım siyaha boyadım 1 sene severek kullandım şimdi kurtulmaya çalışıyorum walla açılmıyo da uzatıp kestirmekten başka çare yok kendi saçım açık renk olduğu için diplerden çıkınca çok kötü duruyo eziyet yani bence hiç boyatma derim:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…