K kedicii Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2011 17 0 36 Adana 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #1 siaha boyadım saçlarımı ve bi ilginç hissettim kendimi üzerine açık kestane boyasam hafif açıp ışıltı katarmı sizce? vede yıpranma yaparmı acaba
siaha boyadım saçlarımı ve bi ilginç hissettim kendimi üzerine açık kestane boyasam hafif açıp ışıltı katarmı sizce? vede yıpranma yaparmı acaba
princess7 ✌ Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2008 1.258 39 158 İstanbul 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #2 bence iyi bi sonuç alamazsın canım deneme bile..
Q qulSe Cavus Yari Kayıtlı Üye 31 Mayıs 2012 222 0 26 Ankara 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #3 Siyahtan acmadan donemezsin ne yazıkki canım..
bbnnss Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Haziran 2012 73 11 288 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #4 saçı siyah yapmak sonra pişman olup açtırmak kadar kötü birşey yok benim de başıma gelmişti ama siyahın üstüne hiçbir renk tutmaz mecburen açtırman lazım
saçı siyah yapmak sonra pişman olup açtırmak kadar kötü birşey yok benim de başıma gelmişti ama siyahın üstüne hiçbir renk tutmaz mecburen açtırman lazım
eplusy Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 171 0 66 35 İzmir 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #5 evet canim siyahin ustune hicbi renk tutmaz ne yazik ki. zaten kestane de ilk boyandiginda siyah gibi oluyo cogu markada.
evet canim siyahin ustune hicbi renk tutmaz ne yazik ki. zaten kestane de ilk boyandiginda siyah gibi oluyo cogu markada.
K kedicii Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2011 17 0 36 Adana 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #6 yaa demeyin hiç ışıltı bilemi katmas?
S sosyolog54 Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Şubat 2011 425 17 118 7 Haziran 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi kedicii #7 kedicii .!.: siaha boyadım saçlarımı ve bi ilginç hissettim kendimi üzerine açık kestane boyasam hafif açıp ışıltı katarmı sizce? vede yıpranma yaparmı acaba Genişletmek için tıkla... öncelikle geçmiş olsun diyeyim.3 yıl siyah kullandım o saç orielle açılmadan üstüne başka renk tutmaz iyi bilirim.
kedicii .!.: siaha boyadım saçlarımı ve bi ilginç hissettim kendimi üzerine açık kestane boyasam hafif açıp ışıltı katarmı sizce? vede yıpranma yaparmı acaba Genişletmek için tıkla... öncelikle geçmiş olsun diyeyim.3 yıl siyah kullandım o saç orielle açılmadan üstüne başka renk tutmaz iyi bilirim.