- 13 Şubat 2015
- 33
- 30
- 32
Merhaba arkadaşlar. Saç rengim ilk ekteki resimdeki gibi şuan. Bu rengi yaklaşık 1 yıl önce filan boyatmıştım şuan baya aşağı indi ombre gibi kullanıyorum herkes doğal rengi gibi durduğunu söylüyor.. Ama ben çok sıkıldım yeşil gözlü ve beyaz tenliyim saçlarım da bu şekilde uzun ince telli ve katsız. Saçlarımı siyah yani koyu kahverengi (boyayınca doğal siyah oluyormuş.) renge evde kendim boyamak istiyorum. Daha önce evde hiç kendi saçımı boyamadım. Annem bu konuda deneyimli o boyayacak. Bunun için hangi marka tavsiye edersiniz yardımınıza ihtiyacım var.. Doğal dursun istiyorum yapay ve mavi siyah olmasın 2. ve 3. resimdeki kızın saçları gibi olsun istiyorum tam olarak doğal ve koyu renk.. göz rengimi ortaya cıkaracağını düşünüyorum.. Ama gözüm korktu herkes farklı bir şey diyor kullanımı zor, akar vs vs zaten çok sık saçımın rengiyle oynayan bir insan değilim ama daha önce saçımı komple hiç boyatmamıştım yani dip boyasıyla filan uğraşmamıştım öyle söyliyim.Tavsiyelerinize önerilerinize ihtiyacım var.. ne marka boya tavsiye edersiniz ve kullanım açısından beni bilgilendirirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler..