Saç Uzatma Yöntemleri saçımı satıyorum

_concon_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
150
5
0
35
İstanbul
merhaba arkadaşlar benim şuan saçım belimin iyice aşağısında artık sıkıldım ve para kazanmak istiyorum baya boynuma çıkartcam saçımı çok bakımlı,yumuşak,kalın telli, siyah, boyasız doğal bir saç eğer almak isteyen olursa bir görüşeyim bayanlar birde birşey daha sorayım sizce ne kadar eder yani popodaki saç boyuna çıkarılırsa nolur cevap para lazım sizin yardımınıza ihtiyacım var kızlaarr :) :49:

ALLAH rızası için fiyat nekadar eder yani :( kuaförler alır mı

Kuaförler alır cnm ben olsam 500den aşağı vermem çünkü gerçek saç pahalı benim arkdşm istanbuldan 450ye aldı. ama bence satma güzelim saçlarına yazık ben olsam kıyamazdm bi de şöyle bişey var onlar 500e satsa senden yine 300e alırken kar etmek için 300 350 tl için değmezzzz

Kuaförler alır cnm ben olsam 500den aşağı vermem çünkü gerçek saç pahalı benim arkdşm istanbuldan 450ye aldı. ama bence satma güzelim saçlarına yazık ben olsam kıyamazdm bi de şöyle bişey var onlar 500e satsa senden yine 300e alırken kar etmek için 300 350 tl için değmezzzz

hmm tamam canım ama boynuma çıkçak üzülürüm ya para için değmez sanki o kadar da baktım benim arkadaşımın arkadaşı saçları belindeydi 1.500 e sattı bende heveslendim hatta bir kadın saçını satıp kredi kartı borcunu ödemiş :) yinede saol ama ben 1.500 e satacak yerler bulcam orjinal saç satan yerler acayip para veriyolar 500 e satmam en az 1.500 valla :)

kuaförler alır..hemde bayıla bayıla alır..sen kıytırık kuaförlere sorma,işinde ıyı,tanınan yerlere sor..
fıyat araştırması yap..benım annemde kuaför,aklımda nıyeyse hep 500 lıraya sacın satıldığı kalmış..
ınsallah daha fazla fıyata satarsın..

kuaförler alır..hemde bayıla bayıla alır..sen kıytırık kuaförlere sorma,işinde ıyı,tanınan yerlere sor..
fıyat araştırması yap..benım annemde kuaför,aklımda nıyeyse hep 500 lıraya sacın satıldığı kalmış..

ayy canım saol böyle tanıdıklara gideyim bide kesimi 15- 20 lira olan onlar iyi para verir kanımca bildiğim gördüğüm tüüm kuaförlere sorcam acaba pişman olur muyum off parada lazım ALLAH'ım napcam ya :( :18: saç bu ha dedin mi uzamıyor yani

inşallah iyi bir fiyata satarım dua et bana gülüm :) saol güzel cümlelerin için bu arada .. :)

o arkadasın şanslıymıs :d fazla bişi bekleme :D ben 4 yıl önce gerçek çıt çıtı 350 ye almıstım :d düşün yani, bana 350 ye satan senden kaça alır :D

ayy canım saol böyle tanıdıklara gideyim bide kesimi 15- 20 lira olan onlar iyi para verir kanımca bildiğim gördüğüm tüüm kuaförlere sorcam acaba pişman olur muyum off parada lazım ALLAH'ım napcam ya :( :18: saç bu ha dedin mi uzamıyor yani

bılemıyorumkı pısman olurmusun..
ama bunu yapan kadın cok var..
degısıklık olur banada dersen,para kazanmış olursun bı yandan..
kökü sende dıyım klasık olarak..
cok ıhtıyacın varsa yap..ama annene falanda bı danış ıstersen..
belkı para bulacağın başka bı yol çıkar karsına

yasın kac bılmeden annene danış dedım ama..
ben 30 yasındayım hala danışırım..kusuruma bakma..

ayy o kadar uzun saca nasıl bakıyorsun.
banyodan sonra kurutmak ölüm oluyo

çıtçıtı satmak kolay..
ama sacını satan kadın bulmak zorlaştı..
herkes orjınal sac pesınde..buyuzden alım fıyatı yüksek..cıt cıt satısından..
aradaki denge nasıl kuruluyor bılemıyorum ama bende sacsatan kadına 500 lıra verılırkenkı zamanda çıtçıtlarımı (orjınal)
250 ye almıştım..

bilmem bişi diyemıyorum :D mevkıye göre kaynaklar ve cıt cıtlar degısıyor.
şimdi piyasa çok ucuz.

ben diyorum niye bu kadar az o zaman biraz zaman geçsin yok valla ben saçımı yolda bulmadım tonlarca para döktüm bakımlansın diye zaten kuaför hanım eliliyince ve bakınca fiyatı arttırır arkadaşlarım hayran saçıma :D kestirirsem sınıfa almazlar ayy :(

ben diyorum niye bu kadar az o zaman biraz zaman geçsin yok valla ben saçımı yolda bulmadım tonlarca para döktüm bakımlansın diye zaten kuaför hanım eliliyince ve bakınca fiyatı arttırır arkadaşlarım hayran saçıma :D kestirirsem sınıfa almazlar ayy :(
bır kuafore sor bence :1:

Back
X