Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaçımı sarıya mı, düz kahveye mi boyasam ?
kızlar bi bakın saçlarım ne hale geldi dün akşam koleston röfle setiyle bu hale geldim (ne yapabilirim sarıya mı düz kahveye mi boyasam karar veremiyorum çok güzel uzadı ketsirmeye de kıyamıyorum bi fikir verin lütfen ne yapayım..(
güzel olmuş, ama koyu renk herzaman daha iyidir. herzaman derim, açık renk saç , kendini, koyu renk saç yüzü gösterir. açık renk ile uğraşmak zordur, makyaj ister, koyu renk her daim kullanılabilir :)
cnm bende dün palettenin röfle setini aldımmm bi parcada denedim çok igrenç oldu seninki paletteye göre biras daha iyi ama baksana ne hale gelmişşş allahtan kopla yapmadımmm bende
küllü kumrala boya cnm güzel olur şuanda röfle deilde açtırdıgını düşün
bencede canim küllü kumrala boya sonra yine istedigin renge boyarsin bence acik renk yada koyu renk iki secenegin olur ama direk koyu yaparsan sacini bir daha acik renk yapmak icin ugrasirsan saclarin mahvolur yine de sen bilirsin canim :))
bence hemen boyama saçlarına zarar verir saarıları kapatmak yada matlaştırmak istiyosan küllü sarı boya acayip matlaştırıyo ama koyulaştırmak istiyosan kahveeye boya o iyi durur
cnm saç uçlarındaki karamelimsi renk güzel o tonlarda boya almalısın bence küllü kumral eşit olarak kapatmayabilir saçını alt üst dengesizliği olur uçlar çok kızıl çünkü altın karamel olabilir uçlarındaki renge yakın daha kapatıcı olsun dersen kahve serilerinden bi boya seç..
üff kızlar çok saolun çook bugün kuaföre sordum koyu boyayalım diyor kendin boyarsan kahveye tutmaz dedi küllü kumral boyarsan yeşil olur dedi şaşırdım yaa kuaförde organik boya kullanıyormuş kahve bakır boyayalım 70tl dedi off şu an bu parayı ödeyemem nasıl yapsam acaba kahve mi küllü kumral mı kendim boyasam ne olur off off..
kuaför kısmen doğru söylemiş tatlım küllü kumral boyarsan sarı yerlerin yeşil olur.ama kendin boyarsan tutmaz demesi tamamen seni kendi dükkanına yönlendirmek için.kendin boyarsan tutar ama küllü renkleri bu saçınla deneme bence düz koyu kumral falan yaparsan daha iyi olur.