Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı sarıya boyamaya karar verdim boya ve ton önerileriniz?

RABARBA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
2.245
13
158
İstanbul
Uzun zamandır boyamadığım saçlarımı kendim sarıya boyama karar verdim. Boya ve ton önerilerinizi paylaşır mısınız? Saçımın son hali böyle.

Canım bence syoss 9.1 ile bir boya... çok doğal bir renk, kardeşimin saçı böyleydi ona da bu boyadan yaptık ve o kadar doğal durdu ki, yeni tanıştığı insanlar kendi doğal rengi sanıyormuş :) tavsiye ederim... yani sarısı yumuşak bir sarı öyle keskin bir sarı değil seviceksin :)

Yok canım bakırlıkla alakası yoktu inan :) çok doğal bi sarıydı...ama yine de sen bilirsin ben sadece öneride bulunayim dedim :)

2.fotoda çok güzel duruyo saç rengin benimde saçlarım senin gibi rengi boyamadan önceki hali yani diplerden çıktı 3parmak kalınlığında altın karameldi bende hollywood sarısı aldım loreal in altın karamelde aldım dipleri boyamak için ama cesaret edip bi türlü daha boyayamadım

Bence 9.1 uygulamalısın, biraz küllenmeli saçların. O zaman eminim daha doğal olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…