Saçlarımda 4 yıldır röfle vardı.2 hafta önce çikolata kahve gibi bir renk yaptım öncelikle sarıdan kurtulmak için.Ama röfleden dönen herkesin bildiği üzere o kahve boya akıp saçma sapan bi renk alıyor.Şuan yeşilmi dersiniz sarımı dersiniz resimdeki renkte.
Bense bu resimdeki bakır kızıl gibi olan renk boyatmak istiorum. Eki Görüntüle 259279
Kuaförde ilerde adam akıllı boyatacağım.Ama şuanki saç rengimden kurtulmak için evde boya alıp denemek istiorum.Bu renk hangi marka hangi renkle çıkarılır bilen var mı:)
loreal bal köpüğü olabilir belki:44: ama biraz bakırlık var. tam bal rengine benziyor da şöyle bir baktım tam bu rengi karşılayan bir boya göremedim.
bi de palette altın karamele boyayanların bazıları bu renge çok yakın oluyor. :97:
Bakırlığı fazla olan bi karamel
Tarçın bakırla altın karameli karıştırırsan elde edebilirsin heralde :44:
Tam olarak bu rengi karşılayan bi boya görmedim ben
saçlarını loreal casting bal köpüğüyle boyayarsan bu sonucu elde edebilirsin diye düşünüyorum çünkü aynı renk tutmuyo çok koyu ve kızl karamel karısımı bir ton ortaya cıkıyor....
istediğin renk bal köpüğü ve açık karamel karışımı cnm önce güzel bir bal köpüğü al sonrada palette natural açık karamel karıştır bu renge yakın çıkıcandan eminim karameli yarım tüp ekle bal köpüğü tam olsun ilk boyamada alttan röflelerin ışıltı şeklinde parlar ama 2. boyamana tam rengi oturur bal köpüğü loreal castıng güzel çıkıyor başka markaların bilemicem ama bal köpüğünde ondan şaşma boyarsan sonucu yaz cnm hatta resim eklersin
Ani bir kararla madem röfleden döndüm biraz daha koyu bi renk yapim dedim ve palette bakır kahve ile boyadım.Saçım tam olarak resimdeki hatunun saçları gibi oldu çok memnunum:) Eki Görüntüle 261803
Not:Saçım omzumun altında ve ben bi kutu boya aldım maalesef yetmedi bazı yerlere boyayı az sürmüşüm sarı gbi yamalar kalmış:/ Tekrar hepsini boyamak için ne kadar beklemek gerekir?