• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı patlıcan moruna boyamak istiyorum yardımcı olur musunuz?

sugger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2011
11
0
36
Kayseri
Merhaba forum arkadaşlarım yeni üye oldum :)) Saçlarım için sorum olacaktı,saçım koyu kahve ve ben patlıcan moruna boyatmak istiyorum açık buğday tenim ve gözlerimde mavi renk nasıl olabilir sizce fikirlerinizi almak istiyorum vede hangi marka boyayı tavsiye edersiniz saçlarımda ince telli ve uzun ama çookta uzun değil:) şimdiden teşekkürler gelecek olan yorumlarınızı çok merak ediyorum hoşça kalın.)

patlıcan moru esmerlere daha çok yakışıyor. bence size patlıcan moru değil de koyu kızıl daha çok yakışır, gözlerinizin rengini daha çok ortaya çıkarır. hatta birkaç renk önereyim, (fotoların üzerine tıklarsanız büyür)
koleston 5.66 ŞARAP KIZILI $koleston 5.66 şarap kızılı (viyole).jpg
garnier 5.62 ŞARAP KIZILI $garnier 5-62 şarap kızılı.jpg
GARNİER COLOR&SHİNE 6.60 KOR KIZIL (AMONYAKSIZ) $garnier color shine 6.60 kor kızıl.png
LOREAL CASTING 565 NAR ÇİÇEĞİ KIZILI $loreal casting nar çiçeği kızılı 2.jpg
GARNIER COLOR&SHINE 6.56 KIZIL KAHVE (AMONYAKSIZ) $garnier color shine 6.56 kızıl kahve.jpg

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederimm yaşım 19 ama bu renkler beni olgun gösterir cesaret gerektirir bu yaşta :) bi ara gece mavisine boyatmştm o renk gitmişti ama çabuk akıyor.normalde kumralım saçım koyu kahve şimdi. başka ne gibi seçenek olabilir?

Palette 4.99 patlıcan morunu öneririm
Siyah boyalı saçlarımı bile tam patlıcan moruna çevirmişti

palette kullandım hep 2 yıldır nerdeyse 6 ayda bir boyatıyodum koyu kahveye ben devam edeyim paletteye en iyisi bi kaç gün sonra boyarım galiba kafamda netleşmedi tam olarak :)

Merhaba forum arkadaşlarım yeni üye oldum :)) Saçlarım için sorum olacaktı,saçım koyu kahve ve ben patlıcan moruna boyatmak istiyorum açık buğday tenim ve gözlerimde mavi renk nasıl olabilir sizce fikirlerinizi almak istiyorum vede hangi marka boyayı tavsiye edersiniz saçlarımda ince telli ve uzun ama çookta uzun değil:) şimdiden teşekkürler gelecek olan yorumlarınızı çok merak ediyorum hoşça kalın.)

canım benim saçlarımda patlıcan moruydu bi dönem. ben loreal kullanıyodum çok da güzel oluyodu. öle mosmor tutmuyo hatta kutunun üstündeki renk gibi tutuyodu.benim gözlerimde yeşil bi çok kişi yakıştırıyodu.fikir olsun die söledim belki işine yarar canım. bu da kullandığım boya:92:

$HCo20_1.jpg

Yorumun için çook sağol gerçekten artık bakmam lazım :)) koyu kahveden patlıcan moruna nasıl bi dönüş olacak merak ediyorum :D kızıl renginide çok seviyoırum ama yaşımın gereği pek cesaret edemiyorum çok olgun gösterir çünkü :) kahve tonlarını nasıl olur onuda bilemicem farklı görünmek istiyorum birazcıkta açıkçasıda bu :)

Yorumun için çook sağol gerçekten artık bakmam lazım :)) koyu kahveden patlıcan moruna nasıl bi dönüş olacak merak ediyorum :D kızıl renginide çok seviyoırum ama yaşımın gereği pek cesaret edemiyorum çok olgun gösterir çünkü :) kahve tonlarını nasıl olur onuda bilemicem farklı görünmek istiyorum birazcıkta açıkçasıda bu :)

canım inanırmısın benim saçlarımda koyu kahveydi sonra patlıcan moruna boyadım.bi kaç boyadıktan sonra renk tam oturuyo ama şunu da sölemeliyim ki bakımı zor bi renk saçlarını sık yıkıyosan daha zor oluyo çünkü boya hemen akıyo sürekli boya istiyo ve ilerde bu renkten dönmek istersen saçlarının rengini açtırman gerekicek üstüne hangi boyayı süreresen sür belli bi zaman sonra kızıllıklar ortaya cıkıyo.burda belki okumuşşundur bir sürü arkadsımız kızıl saç sevdasından dolayı saçlarından oldu bunlardan biride benim. benim saçlarım şuan kahve ve bu renge gelene kadar neler cektim saçlarımı açtırdım yandı kestirmek zorunda kaldım.hani bunları bil öle kızıl tonlarına geçiş yap:44:

boyadım patlıcn moruna normlde doğal saçım kumral renk akınca saçımın rengide açılcak ve ben bunu çok iyi biliyorum açıldıktan yani eski haline döndükten sonra sanırım bu 2 ay felan sürer sonra kızıl tonları yada yine palette koyu kahveye devam:D çünkü o renk bana iyi gidiyor gencim her rengi deneyim bi daha başka ne zaman yapcam:p :D ama saçımı yıpratmamak şartıyla tabi sık boyayan biri değilm öneri için çook tşk ederim tatlımmmmm ;)

boyamın markası sea color hiç kullanmamştm hatta ilk kez duydum ama aldım fena değil iyi boya..saçımnda rengi güzel oldu ama çok bekletmedim 2o dakikacık:)

boyamın markası sea color hiç kullanmamştm hatta ilk kez duydum ama aldım fena değil iyi boya..saçımnda rengi güzel oldu ama çok bekletmedim 2o dakikacık:)

onuda herkes kullanıyo die yapmadım yoksa bana yakışır gider o renk ama belli mi olur belki boyatırım gençken denemek lazım :) tarçın bakırda mesela :)

Rengi çok mu koyu oldu? Direkt mor gibi mi yoksa kızıllı gibi mi hafiften? Kusura bakmayın soru bombardımanına tuttum. Ama ben de patlıcan moru boyamayı düşünüyorum da, nasıl durduğunu merak ediyorum. Fotoğraf koyabilirseniz şahane olur.

Back