teşekkür ederim arkadaşlar. erkek arkadaşımın yoğun isteği üzerine denedigim bi renk oldu :) tarçın bakır istiyodum magazadaki kadına uydum yogun bakır aldım ilk gün hatta kızıl gibi hissettim kendimi ama dediginiz gibi 1 haftada bile açıldı biraz kullanayım bu rengi bakalım neler olucak :)
şuan saçım baya açıldı sanırım benimki de karamel gibi bişe olucak zemin karamel gibiydi çünkü sanki eski rengimi alıyo gibi biraz daha dibim gelsin tarçın bakıra boyucam. saç rengim sarıya yakındı daha ne kadar açık olmalı kibenim de başıma seninki gibi bir olay geldi. 1 haftada açıldı. 2 hafta sonra altın karamel gibi bir renk aldı saçım ben bile şok oldum. o yüzden sabretmekte yarar var.
ama eğer tarçın bakır istiyorsan saç rengini 1-2 ton açtırman gerek. yoksa bildiğin bakır rengi çıkar ortaya.
meraba konuya 1 sene olmuş geç kalalı ama yınede sormak ıstedım bu sacı boyamadan once sacınız hangı renktı cok guzel olmuş tam ıstedıgım renk net sacınız. benımkı suan degısık bı renk oldu bal kopugu aldm ama koyu oldu yıkana yıkana acıldı evde koyu duyo guneste degısık turuncumsu yansıımalar var az cok tahmın etmıssındır yardım edersen cok sevıınırımm :)ilk defa bu renge boyadım palette yoğun bakırdı. 2 hafta falan oldu boyayalı
Canim benim bu renge boyamadan onceki sacimin rrengi palette altin piriltili toffeeydi ona boyamistim sonrada bu renge boyadim iste. Ama surekli alttan sariliklar cikiyomeraba konuya 1 sene olmuş geç kalalı ama yınede sormak ıstedım bu sacı boyamadan once sacınız hangı renktı cok guzel olmuş tam ıstedıgım renk net sacınız. benımkı suan degısık bı renk oldu bal kopugu aldm ama koyu oldu yıkana yıkana acıldı evde koyu duyo guneste degısık turuncumsu yansıımalar var az cok tahmın etmıssındır yardım edersen cok sevıınırımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?