Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı palette yoğun bakıra boyadım çok koyu oldu nasıl açabilirim yardım :(

arslan55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
22
3
3
33
arkadaşlar dün saçımı palette yoğun bakıra boyadım çok koyu tuttu kınalı kuzu gibi oldum böyle kızıllık oldu gibi. nasıl açabilirim saç rengimi. aslında ben tarçın bakır alıcaktım magazadaki kadın çok açık olur dedigi iin almadım şuan çok pişmanım bana bi yardım lütfen saçımı sarıya falan boyasam biraz bakır tonunu yakalayabilir miyim

bence biraz kullan kendiliğinden açılacak ve ortaya çıkan renk çok hoşuna gidicek. Ayrıca şuan profilindeki renkse çok yakışmış ve hoş duruyor.

boyalar konusunda bilgim yok ama boyadığın resimdeki haliyse çok hoş bence. bende bu tonlarda istiyorum ama markaya daha karar veremedim

bence acele karar verip daha da kötü yapma saçını ya bekle biraz ya da profesyonel yardım al bu arada profildeki renkse saçın gerçekten hoş duruyor

İlk boyanan saç her defasında koyu giriyor canım.Acele etme 2 hafta içinde renk biraz daha açacak oturacaktır.

teşekkür ederim arkadaşlar. erkek arkadaşımın yoğun isteği üzerine denedigim bi renk oldu :) tarçın bakır istiyodum magazadaki kadına uydum yogun bakır aldım ilk gün hatta kızıl gibi hissettim kendimi ama dediginiz gibi 1 haftada bile açıldı biraz kullanayım bu rengi bakalım neler olucak :)

benim de başıma seninki gibi bir olay geldi. 1 haftada açıldı. 2 hafta sonra altın karamel gibi bir renk aldı saçım ben bile şok oldum. o yüzden sabretmekte yarar var.

ama eğer tarçın bakır istiyorsan saç rengini 1-2 ton açtırman gerek. yoksa bildiğin bakır rengi çıkar ortaya.

şuan saçım baya açıldı sanırım benimki de karamel gibi bişe olucak zemin karamel gibiydi çünkü sanki eski rengimi alıyo gibi biraz daha dibim gelsin tarçın bakıra boyucam. saç rengim sarıya yakındı daha ne kadar açık olmalı ki

teşekkür ederim canım. acaba bakır rengi içine sarı boya mı karıştırsam ki benim saç rengim bu kadar açık degil evet :)

açıldıkça çok hoş bir bakır olacak :) birde şeftali tonlarında allık ve ruj kullanırsan çok hoş olur:)

en son görülen renkteyim işte hiç turuncu gibi olmadım ben öyle istiyorum ama :)

ilk defa bu renge boyadım palette yoğun bakırdı. 2 hafta falan oldu boyayalı

ilk defa bu renge boyadım palette yoğun bakırdı. 2 hafta falan oldu boyayalı
meraba konuya 1 sene olmuş geç kalalı ama yınede sormak ıstedım bu sacı boyamadan once sacınız hangı renktı cok guzel olmuş tam ıstedıgım renk net sacınız. benımkı suan degısık bı renk oldu bal kopugu aldm ama koyu oldu yıkana yıkana acıldı evde koyu duyo guneste degısık turuncumsu yansıımalar var az cok tahmın etmıssındır yardım edersen cok sevıınırımm :)

Canim benim bu renge boyamadan onceki sacimin rrengi palette altin piriltili toffeeydi ona boyamistim sonrada bu renge boyadim iste. Ama surekli alttan sariliklar cikiyo

anladım senınkı yıne acıkmıs benım cokta acık degıl ama cok boyamak ıstıyorum nasıl olur hıc bılmıyorum cok acık olmaz zaten bende cok acık ıstemıyorum yakısmaz koyu bı bakır ıstıyorum tutarmı sence benım sacım dedııgm gıbı sacım acık kahve boyası aktı bıraz turuncumsu yansımalar olustu kotu duruyoo

Bende yğun bakır kullanıyorum. İlk basta cok koyu oluyor aktıkca guzel bir renk alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…