- 21 Temmuz 2020
- 8
- 2
- 24
-
- Konu Sahibi ebruuruueueueueeue
bence bu saç rengi yakışmış kızıl mı kendi renginiz mi ombre için dip boya yapabilir sonra hep akıcak vs. saçın yıpranır eğer hiç boyatmadıysan deneme bence, he illa çok çok boyatmak istersen ışıltı attır
kendi rengim koyu kahve boyamistim 5 ay önce amasaçların kınalımı bence şuanki saçların çok güzel
kendi rengim koyu kahve boyamistim 5 ay önce filan ama sıkıldım değişiklik istiyor insan bir arkadaşim yaptırmış aşık oldum özendim gibibence bu saç rengi yakışmış kızıl mı kendi renginiz mi ombre için dip boya yapabilir sonra hep akıcak vs. saçın yıpranır eğer hiç boyatmadıysan deneme bence, he illa çok çok boyatmak istersen ışıltı attır
hımmm ne bileyim sanki bu renk tonu kendi saç rengin gibi olmuş sen bilirsin yinede çok açık renk yaptırma derim ombreyi birden gözüne fazla gelmemesi içinkendi rengim koyu kahve boyamistim 5 ay önce filan ama sıkıldım değişiklik istiyor insan bir arkadaşim yaptırmış aşık oldum özendim gibi
kendi rengim koyu kahve boyamistim 5 ay önce ama
haklısınız bende uğraştım kaldırmaya ama yeni üye olduğum için beceremedim nasıl sileriz acabaevet resmi kaldır artık güzelim
memleket manyak doldu
Düzenleme süresi dolmuş sen silemezsin artıkhaklısınız bende uğraştım kaldırmaya ama yeni üye olduğum için beceremedim nasıl sileriz acaba