Seyrek, kırık ve cansız saç seviyorsan boyatabilirsin, bak buda tecrübeyle sabit
Seyrek, kırık ve cansız saç seviyorsan boyatabilirsin, bak buda tecrübeyle sabit
Merhaba kızlar,
Kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum,klasik olarak saçlardan başlamak istedim ama o kadar çok renk seçeneği var ki,en iyisi tecrübeyle sabitlenen fikirlerdir dedim ve hooop buraya geldim :)
Koyu kestane saçlarım var,neredeyse siyaha yakın ve oldukça da uzun.Rengini değiştirmek istiyorum,kara kaşlı kara gözlü bir hatunum çok da esmer olmamakla birlikte.
Ama öyle bir renk istiyorum ki hem sırıtmasın,hem de ten rengimi açık göstersin.Geçenlerde benden biraz daha açık tenli bir arkadaşım Loreal'in sıcak çikolata 5.35 ini kullanmış,çok da yakışmıştı ona.Acaba bende nasıl durur?
Dediğim gibi tenimi biraz daha açık göstermesini istiyorum saçımın.Bir de mümkünse oreal ile açmak zorunda kalmayayım.
Siz ne önerirsiniz?
Koyu kızıl tonlarını düşünebilirsin. Hem kara kaşlarla uyum sağlıyor, hem de teni olduğundan açık gösteriyor.
Cesaret edebilirsen siyahı da düşünebilirsin. Kendi saç rengin her ne kadar koyu da olsa siyah boya kadar koyu değildir. Kaşların kara olduğu için yakışır.
Yalnız fazla açık tonlar kullanma; hem kaşların sorun olur hem de tenini istediğin gibi açık göstermez.
Mutlaka koyu renkler kullanmalısın ten rengini daha açık göstermek istiyorsan.
Açık kahve, karamel gibi renkler rengini koyu gösterir.
Çikolata kahveye buğday tenli bir arkadaşım boyuyordu saçlarını.
Çok güzel oluyordu ona. Bence sana da yakışır.
canim cansu derenin son sac rengini gordun mu? benim cok hosuma gitti bu renk deneyebilirsin...
Eki Görüntüle 437403
bence şu hali gayet güzel ama değişiklik istiyorsanız tamamen boyatmak yerine gölge yaptırabilirsiniz.saçlarınız çok sağlıklı görünüyor orial kullandırmayın sakın.
Merhaba kızlar,
Kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum,klasik olarak saçlardan başlamak istedim ama o kadar çok renk seçeneği var ki,en iyisi tecrübeyle sabitlenen fikirlerdir dedim ve hooop buraya geldim :)
Koyu kestane saçlarım var,neredeyse siyaha yakın ve oldukça da uzun.Rengini değiştirmek istiyorum,kara kaşlı kara gözlü bir hatunum çok da esmer olmamakla birlikte.
Ama öyle bir renk istiyorum ki hem sırıtmasın,hem de ten rengimi açık göstersin.Geçenlerde benden biraz daha açık tenli bir arkadaşım Loreal'in sıcak çikolata 5.35 ini kullanmış,çok da yakışmıştı ona.Acaba bende nasıl durur?
Dediğim gibi tenimi biraz daha açık göstermesini istiyorum saçımın.Bir de mümkünse oreal ile açmak zorunda kalmayayım.
Siz ne önerirsiniz?
Eki Görüntüle 443586
Evet,en nihayetinse saçımı boyatmaya cesaret ettim,sonuçtan da gayet memnunum :)
Özellikle gün ışığında çok parlak ve güzel görünüyor :)
Saçım oreal ile açılmadı,kaşlarımı boyamama da gerek yok,bu ikisi benim için önemli kriterler.
Garnier 6.30 Çarpıcı Altın Kahve eğer ilgilenen olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?