Saç Rengi ve Saç Boyama Saçımı ne yapsam bilemedim :(

hawana

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
802
590
323
Edirne
Merhaba kızlar,

Kendimde bir değişiklik yapmak istiyorum,klasik olarak saçlardan başlamak istedim ama o kadar çok renk seçeneği var ki,en iyisi tecrübeyle sabitlenen fikirlerdir dedim ve hooop buraya geldim :)

Koyu kestane saçlarım var,neredeyse siyaha yakın ve oldukça da uzun.Rengini değiştirmek istiyorum,kara kaşlı kara gözlü bir hatunum çok da esmer olmamakla birlikte.

Ama öyle bir renk istiyorum ki hem sırıtmasın,hem de ten rengimi açık göstersin.Geçenlerde benden biraz daha açık tenli bir arkadaşım Loreal'in sıcak çikolata 5.35 ini kullanmış,çok da yakışmıştı ona.Acaba bende nasıl durur?
Dediğim gibi tenimi biraz daha açık göstermesini istiyorum saçımın.Bir de mümkünse oreal ile açmak zorunda kalmayayım.

Siz ne önerirsiniz?

Seyrek, kırık ve cansız saç seviyorsan boyatabilirsin, bak buda tecrübeyle sabit

Koyu kızıl tonlarını düşünebilirsin. Hem kara kaşlarla uyum sağlıyor, hem de teni olduğundan açık gösteriyor.
Cesaret edebilirsen siyahı da düşünebilirsin. Kendi saç rengin her ne kadar koyu da olsa siyah boya kadar koyu değildir. Kaşların kara olduğu için yakışır.
Yalnız fazla açık tonlar kullanma; hem kaşların sorun olur hem de tenini istediğin gibi açık göstermez.

Cnm yuzunu kamufle edip resimini korsan daha cok yardimci olabilirz.

Suan sana ne dersem bos cunku tenini gormeden yuz seklini gormeden birsey soylemek cok zor.

ben kızıl,bakır denemeden önce açık kahve,kumral denemeni öneririm..bakırdan ve kızıldan dönmek zor diye biliyorum eğer yakışmazsa zorlanırsın..ve boyamak istediğin rengin bi ton açıgını alabilirsin yaz da geldi ayrıca koyu olursa açman zor olur ama açık olursa koyultmak kolay oluyor..aralara balyajda attırabilirsin..

Fazla açık ton istemiyorum zaten çok çok ne bileyim karamel falan olur her halde :)

Bir de önemli olan oreal kullanmamak, onsuz da nasıl olacak bilmiyorum, saçım çok koyu olduğu için hiç boya tutmuyor.
Teyzemin saçlarını boyardım hep,açık renk kullanıyor o,kendi saçıma sürerdim hiiiiç bana mısın bile demezdi saçlarım :)

Tamamen rengini değiştirmek yerine gölge de yaptırabilirsin.
Ben de senin gibi saç rengimden sıkılıp geçen sene gölge yaptırmak üzere gittim kuaföre ama sonucunda röfleli saçlarım oldu.

Tabi bu da güzel ama ben gölge istemiştim ama saçına bir işlem uygulanırsa normalden daha fazla ilgi göstermen gerekiyor saçlarına.

Bilmiyormuydun ?
Gerçi kimisi saçım sağlıklı görünüyor der, kimisi mafoldu der.
Özellikle saçı yananlar, çok açtıranlar..

Mutlaka koyu renkler kullanmalısın ten rengini daha açık göstermek istiyorsan.
Açık kahve, karamel gibi renkler rengini koyu gösterir.

Çikolata kahveye buğday tenli bir arkadaşım boyuyordu saçlarını.
Çok güzel oluyordu ona. Bence sana da yakışır.

Teşekkür ederim :)

Loreal in sıcak çikolatası da hoşuma gidiyor açıkçası.

canim cansu derenin son sac rengini gordun mu? benim cok hosuma gitti bu renk deneyebilirsin...

bence şu hali gayet güzel ama değişiklik istiyorsanız tamamen boyatmak yerine gölge yaptırabilirsiniz.saçlarınız çok sağlıklı görünüyor orial kullandırmayın sakın.

bence şu hali gayet güzel ama değişiklik istiyorsanız tamamen boyatmak yerine gölge yaptırabilirsiniz.saçlarınız çok sağlıklı görünüyor orial kullandırmayın sakın.

evet saçımla ilgili sıkıntım yok aslında sadece değişiklik istiyorum.
kuaföre gideceğim bu gün bakalım ne önerecek.

Evet,en nihayetinse saçımı boyatmaya cesaret ettim,sonuçtan da gayet memnunum :)
Özellikle gün ışığında çok parlak ve güzel görünüyor :)

Saçım oreal ile açılmadı,kaşlarımı boyamama da gerek yok,bu ikisi benim için önemli kriterler.

Garnier 6.30 Çarpıcı Altın Kahve eğer ilgilenen olursa.

Canım bana kuafore gt demiştin ama ben dayanamadım boyadım.bende kara kaslı kara gözlü koyu kestaneyle siyah arası saç rengi olan fakat ben beyaz tenli bi hatundumm:) daralmıştım artık hep aynı hep aynı bende boyadım kendim.sonuç avatarımda.gözüküyo.sana gelince tenini açık göstermek istiyosan ne çok açık ne çok koyu renk seç, kahve tonları koyu kestanenin verdiği sert görünümü bile yumuşatır. Lorealin sıcak çikolatası bence harika bi seçim olabilir.ya da palettenin altın parıltılı toffee rengi.bi bak derim.biraz cesaret:) buarada ben kolestonun yoğun renk açıcısına 2paket syossun 9.1küllü sarısını ekledim.çünkü saçım baya uzun.dayanamayıp birde 40volume oriyal ekledm ve sonuç bu.)

Saçını boyadığını yeni gördüm.gayet saglıklı duruyo ve güzel olmus canım.gule gule kullan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…