Saç Rengi ve Saç Boyama saçımı ne renge boyatsam??

qzzzd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
302
0
96
İzmir
kızlar ben beyaz tenliyim artık sacımı boyatmak ıstıyorum daha once hıc boyatmadım dogal sac rengım acık kahverengı.sizce ne renge boyatmalıyım??fikir verinnn nolurr

lorealin amonyaksız boyasıyla siyaha boyamak ıstıyorum aslında ama akınca kotu durursa dıye cesaret edemıyorum bi akıl verin kızlar ya

yok cnm ya ole bıse ıstemıyorum ben siyah ıstıyorum aslında ama sonra siyahtan donmek cok zor oluyo dıyolar o yuzden cesaret edemıyorum

loreal casting serisinin cikolata karameli cok hos siyahtan dönemezsin hem birden okdr koyu bir renge gecersen hosuna gitmeyebilir

tenin beyaz olduğu için siyah yakışabilir

ama anladığım kadarıyla sen siyah yapmayı o kadarda kafana koymamışsın çnkü çok tereddütlerin var

cıkolata karamelı bende cok begendım bugun baktım da.siyah cok ıstıyorum ama korkuyorum ıste donmesı zor dıye :S

canm ewet siyah dönmesi çok zor bi renk.ama çok istiorum we uzun süre kullanabilrm diosan yap bnce bnde 5 sene siyah kullandım.herkese yakışan renk.kimisini sarı çok çekici gösteriyor kimisini de siyah.bndede sarı renk çingeneler gibi duruo mesela.çok iğrenç oluo.yakışacağına inanıosan yap derim bnce. :)

saol cnm bnm yorumun için beyaz tenliyim ya yakısmaz mı sence?baya bıldıgın sut beyazım yani

bnce çok tatlı durur canım aslnda resm olsa daha ii olurdu fakat belki sarıda yakışabilr ama beyaz teni çok çok solgun gösteri makyaj istio bilmem ne insan bazen makyajsız da olmak istio falan boşwer saçlarında en az omuz hizasındaysa eğer siyah da çok hoş duruo.. yaptım denedm gerçkten dediğim gibi yakışana çok seksi duruo :) herkesi almış bi sarı hewesi gidio ama siyah gibisi yok bnce tmm dönmesi çok zor ama salla ya yap rsmini de koy canm buraya :) neymiş siyahın güzelliği görsünler :):)

yapacaksan da koleston un siyahını al o hiçbir şekilde açılmıyor rengi.bn çok siyaha boyadığım için biliyorum her seferinde baska markanın siyahını almıştım diğerleri açılıyor zamanla tuhaf bişi oluo.bide neva color unda siyahı güzel.ama ben hep mavi siyah kullandım snde öyle al derim bnce neva color unda mavi siyahı çok tatlı çıkıo :)

ayyy canım benimm cok saol zahmet edıp de bısuru sey yazmıssın :) saclarım dalgalı normalde o yuzden gercek uzunlugundan daha kısa gorunuo ama fon cekınce belıme gelıyo.sarı da dedıgın gıbı herkes sarı zeynepcim almıs basını bı saro furyası gıdıyo.kızıl dusunuyodum ıste ama oda sarı gıbı makyaj gerektrcek bende makyajı pek sevmıyorum cıldım hassas allık pudra fondoten falan surunce drek sıvılce yapıyo yuzum kasınıyo 1hafta o yuzden dogal olsn ıstıyorum sıyah asil bi renk ya eger braz daha gaza gelırsem olcak bu iş kaydirigubbakcemile3 cok saol cnm bnm fıkırlerın ıcın a.s.

ewet canm makyaj da sewmiosan sarı we kızıl kullanamazsın ama siyaha hafif bi göz kalemi de çeknce hoş oluo gerçeekten

hmm anladm cnm bnm cok saol yardımların ıcın bı karar verebılırım ınsallah !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…